Misiek Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego 4 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Weekend weekend weekend Wprowadzam oficjalny zakaz używania tego słowa w piątek po 15-ej i tej ikony Można w sobotę po 13ej 2
OMEGATOR Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego @Misiek postaram się ale nie wiem jak to wyjdzie Na razie i trzeba będzie wstawać
Misiek Opublikowano 5 Lutego Autor Opublikowano 5 Lutego Sie dogadali ... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
s_mama_iwy Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Każdy posiłek dzisiaj to pączęk. Trzeba będzie iść na trening 1
Jus-Tinka Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Weekend mam od wczoraj i nie wiem w co ręce włożyć... Chyba w kieszeń
Misiek Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Elo. Jeszcze parę godzin i weekend Upominam Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
CzasiU Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 4 godziny temu, Vision95 napisał(a): głowa mnie boli, chyba się rozchoruje seta z pieprzem cię postawi na nogi
OMEGATOR Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Gdzie te wszystkie spamery? Już weekendują ? No to zdrowie
Misiek Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): Już weekendują ? Komu wolno to wolno
Rekomendowane odpowiedzi