Misiek Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): Następne piwko wypije za Ciebie Mądrego warto posłuchać. Ja jutro sobie ogarnę piffko
s_mama_iwy Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Gdzie te wszystkie spamery? Już weekendują ? No to zdrowie A weekendują
OMEGATOR Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Joł. Jak tam mija niedziela? Niestety jutro do roboty trzeba
s_mama_iwy Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego U nas dzisiaj dzień z piękną pogodą.. Mimo, że gil do pasa u córci i kaszelek ale bez gorączki, więc trzeba było przewietrzyć zatoki. Efekt fajny bo z noska się przeczyściło troszkę jak wróciliśmy do domu. Wspólne robienie niedzielnego obiadku a potem odpoczynek.. 20240218_140353.mp4 20240218_132200.mp4 2
OMEGATOR Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Nie spać. Pisać Rano do roboty. Ale weekend coraz bliżej P s. 8. CzasiU + Justyna (2 os) Same Justynki do okoła Edytowane 19 Lutego przez OMEGATOR 2
s_mama_iwy Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Nie spać. Pisać Rano do roboty. Ale weekend coraz bliżej P s. 8. CzasiU + Justyna (2 os) Same Justynki do okoła A Ty się do nas nie wybierasz? 1
Misiek Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Ale weekend coraz bliżej Drugie upomnienie 1 1
OMEGATOR Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 22 godziny temu, Misiek napisał(a): Drugie upomnienie Za trzecim będzie nagroda 1
OMEGATOR Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 22 godziny temu, s_mama_iwy napisał(a): A Ty się do nas nie wybierasz? Tego nie wie nikt. Nawet ja sam 2
Vision95 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 15 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Tego nie wie nikt. Nawet ja sam Mógłbyś wpaść
s_mama_iwy Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 17 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Tego nie wie nikt. Nawet ja sam Czekamy na tę informację
OMEGATOR Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 5 godzin temu, Vision95 napisał(a): Mógłbyś wpaść Nie no za stary już jestem na to Dwoje dzieci wystarczy 1
s_mama_iwy Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Nie no za stary już jestem na to Dwoje dzieci wystarczy Stary to jest koń.
OMEGATOR Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego (edytowane) 20 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): Stary to jest koń. I staruszek OMEGATOR Edytowane 22 Lutego przez OMEGATOR 1
Jus-Tinka Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 16 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): I staruszek OMEGATOR 1
OMEGATOR Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Ach te szalone lata 70dziesiąte Na ale mamy znowu w ... wolną sobotę i niedzielę Czas na
s_mama_iwy Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Ach te szalone lata 70dziesiąte Na ale mamy znowu w ... wolną sobotę i niedzielę Czas na Nawet nie wiem, kiedy mi ten tydzień zleciał
s_mama_iwy Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Niestety.. Karczma we Mlynie w Tuszynie gdzie odbywały się urodziny Omega Elite stanęła w płomieniach.. Lubiliśmy tam jeździć nawet poza urodzinami... Straty ponoć są bardzo duże info od strażaka z Łódzkiej grupy motoryzacyjnej, który brał udział w akcji.. Karczma zapaliła się od grilla.. podczas rozruchu poszedł ogień 3
OMEGATOR Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Dobry . I słoneczko dziś pięknie świeci od rana. 1
Rekomendowane odpowiedzi