Vision95 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Dziadu robią zdjęcia tak że mojej tam niebiosach
s_mama_iwy Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 2 minuty temu, Vision95 napisał(a): Miłosza .. Domyślam się, że jak laweta to kolejna zdobycz ich. Ale poznałam felgi i mówię kurde.. czy to nie naszego @OMEGATOR
OMEGATOR Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Niestety nie moja. Podobna to fakt. Miłosz ma 4.0 i właśnie odebrał po lakierowaniu. Moja ma u mnie dożywocie. Moje albo jej Edytowane 29 Kwietnia przez OMEGATOR 1 1
OMEGATOR Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 17 godzin temu, Vision95 napisał(a): Dziadu robią zdjęcia tak że mojej tam niebiosach To jest pożądna fura a nie jakieś bfl w klekocie
Misiek Opublikowano 29 Kwietnia Autor Opublikowano 29 Kwietnia 4 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): To jest pożądna fura a nie jakieś bfl w klekocie Ty konusie dziadowy. Masz coś do bfl ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
OMEGATOR Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 22 godziny temu, Misiek napisał(a): Ty konusie dziadowy. Masz coś do bfl ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka No pewnie. Nie prawilny silnik m57
Jus-Tinka Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 29.04.2024 o 13:17, OMEGATOR napisał(a): Niestety nie moja. Podobna to fakt. Miłosz ma 4.0 i właśnie odebrał po lakierowaniu. Moja ma u mnie dożywocie. Moje albo jej też muszę dać, ale zderzak do malowania ;(
Grabarz Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Ze tak zapytam co sie znowu odpie.... W klubie? Bo rozmminialem wypad na zlot ake widze znkwu jakies zgrzyty i ciężka atmosfera
Vision95 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 1 minutę temu, Grabarz napisał(a): Ze tak zapytam co sie znowu odpie.... W klubie? Bo rozmminialem wypad na zlot ake widze znkwu jakies zgrzyty i ciężka atmosfera Odpisz na snap
Vision95 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Aj tam, głowa do góry i lecimy dalej miesiąc do zlotu, 2 tygodnie do owla.. muszę uszczelkę szyby ogarnąć
OMEGATOR Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 2 minuty temu, Grabarz napisał(a): No wlasnie widzę Przerobiliśmy parę forum więc wiesz jak to jest.
Grabarz Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): Przerobiliśmy parę forum więc wiesz jak to jest. Wiem i chyba pora na znikniecie całkowicie z tych bałaganow 1
Vision95 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 1 minutę temu, Grabarz napisał(a): Wiem i chyba pora na znikniecie całkowicie z tych bałaganow Niby tak, ale wiedzą gdzieś musi być zapisana
Misiek Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja Co prawda to prawda ;)Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Misiek Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja Teraz, OMEGATOR napisał(a): Ale będzie lepiej. Miejmy taką nadzieję. Musi
OMEGATOR Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 14 godzin temu, Vision95 napisał(a): Srytytyty Kup se trytytyty
Rekomendowane odpowiedzi