Misiek Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Witam. Czy ktoś próbował, czy da radę zmienić, dołożyć do kierownicy bez multifunkcji, przyciski do sterowania radiem itp itd z kierownicy z multifunkcją ? Cytuj
Wąski Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Z tego co gdzieś na Internecie widziałem to można kupić uniwersalne przyciski multi do każdej kierownicy ale jak podłączyć jak zrobić to nie wiem Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Cytuj
Misiek Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia Dzięki. Być może ale bardziej mi chodzi że jak masz kierownicę bez multifunkcji przełożyć przyciski z kierownicy z multifunkcją. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Pejdzel Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 21 godzin temu, Misiek napisał(a): Witam. Czy ktoś próbował, czy da radę zmienić, dołożyć do kierownicy bez multifunkcji, przyciski do sterowania radiem itp itd z kierownicy z multifunkcją ? Misio, w irku co w kombi leży mał dołożone. jk cos pytaj. przyciski są orginalne to nie problem. mocowanie jest wklejona plastikowa tulejka w miejscu mocowania w ori i przykręcone na ori sróbki, jedyny minus to trzeba ciąć pianke zeby dopasować. je chyba do stz kierownicy bede dumał nad mikroswichami zeby nie robic dziur a zeby po nacisnieciu na bok kierownicy zachowywało sie jak multifunkcje 1 Cytuj
Misiek Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia Masz foto jak to u cb wygląda?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Pejdzel Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 26 minut temu, Misiek napisał(a): Masz foto jak to u cb wygląda? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka przypomnij wieczorem gdzies na kompie mam 1 Cytuj
Misiek Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia W dniu 30.01.2024 o 08:11, Pejdzel napisał(a): przypomnij wieczorem gdzies na kompie mam Przypominam się Cytuj
Pejdzel Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 43 minuty temu, Misiek napisał(a): Przypominam się i z nowusz w czasie pracy no co za człowiek 1 Cytuj
Misiek Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia i z nowusz w czasie pracy no co za człowiekŻycieWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Pejdzel Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 15 godzin temu, Misiek napisał(a): Życie Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka nie mam ale bede zmieniac poduszke na fl to zrobie zdięcia Cytuj
Misiek Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego 10 godzin temu, Pejdzel napisał(a): nie mam ale bede zmieniac poduszke na fl to zrobie zdięcia Czekam. Kierownica już jest 1 Cytuj
Misiek Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego Tragedii nie ma. Nawet OK. Nie wiedziałem że są otwory na śruby do mocowania przycisków w kierze bez multifunkcji. Starzeje się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi