Misiek Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Witam. Czy ktoś próbował, czy da radę zmienić, dołożyć do kierownicy bez multifunkcji, przyciski do sterowania radiem itp itd z kierownicy z multifunkcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Z tego co gdzieś na Internecie widziałem to można kupić uniwersalne przyciski multi do każdej kierownicy ale jak podłączyć jak zrobić to nie wiem Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Dzięki. Być może ale bardziej mi chodzi że jak masz kierownicę bez multifunkcji przełożyć przyciski z kierownicy z multifunkcją. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 21 godzin temu, Misiek napisał(a): Witam. Czy ktoś próbował, czy da radę zmienić, dołożyć do kierownicy bez multifunkcji, przyciski do sterowania radiem itp itd z kierownicy z multifunkcją ? Misio, w irku co w kombi leży mał dołożone. jk cos pytaj. przyciski są orginalne to nie problem. mocowanie jest wklejona plastikowa tulejka w miejscu mocowania w ori i przykręcone na ori sróbki, jedyny minus to trzeba ciąć pianke zeby dopasować. je chyba do stz kierownicy bede dumał nad mikroswichami zeby nie robic dziur a zeby po nacisnieciu na bok kierownicy zachowywało sie jak multifunkcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Masz foto jak to u cb wygląda?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 26 minut temu, Misiek napisał(a): Masz foto jak to u cb wygląda? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka przypomnij wieczorem gdzies na kompie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 31 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia W dniu 30.01.2024 o 08:11, Pejdzel napisał(a): przypomnij wieczorem gdzies na kompie mam Przypominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 43 minuty temu, Misiek napisał(a): Przypominam się i z nowusz w czasie pracy no co za człowiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 31 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia i z nowusz w czasie pracy no co za człowiekŻycieWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 15 godzin temu, Misiek napisał(a): Życie Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka nie mam ale bede zmieniac poduszke na fl to zrobie zdięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 10 godzin temu, Pejdzel napisał(a): nie mam ale bede zmieniac poduszke na fl to zrobie zdięcia Czekam. Kierownica już jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Tragedii nie ma. Nawet OK. Nie wiedziałem że są otwory na śruby do mocowania przycisków w kierze bez multifunkcji. Starzeje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi