chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Siema ogólnie historia tego dti zaczyna się jak większość moich samochodów czyli wychodzi coś ciekawego to telefon jadę oglądać i biorę także od początku co do omegi jest to *BFL *2003rok *wersja sport *2.5dti (y25dth/m57d25) z fabrycznym manualem na pokładzie Także 30 września w dzień zakupu wyglądała tak uszkodzenia po kolizji na skrzyżowaniu gdzie dostała jak widać: Omega stała 60km od domu wiec decyzją padła na powrót na kołach na miejscu okazał się złamany wahacz blacha zagieta tak że blokowało koło no i kola dokręcone tak że z zdjęciem jednego koła walczyłem 4 godziny ale wkoncu udało się poskładać ją i wrócić na kołach poskładana na trytki i drut spawalniczy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Pt2 A no i brakowalo tylnego wydechu doslownie po paru dniach wkoncu zebrakem się na rozebranie i ocenę uszkodzeń także pod spodem wyglądało to tak: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego No w końcu żeś zawitał w naszych skromnych progach. Cieszy mnie to że jest ratowana. Ale też i ładnie dostała. Bezawaryjności życzę i udanej eksploatacji. Teraz możemy ogarniać konkrety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Pt3 no i oczywiscje to omega bez rdzy nie moglo sie obejsc takze no : Takze ludzie proszę nie używajcie bitexu bo to zabiją blachę bo ciągnie wody no dobra ale wracajac kupilem dobry ic wiec az szkoda bylo sie nie przejechac na pelnej mocy ( sasiedzi chyba mnie lubią za takie widoki) Edytowane 28 Czerwca przez chrosciu00 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Pt4 received_525220295.mp4 Także przyszedł czas na robienie i kupno cwiartki ogolnie pas przedni byl cofniety o prawie jego szerokość 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Pt5omega wyladowala w powietrzu j zaczelo sie odkopywanie rdzy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego I przypomina mi się robienie (łatanie) dziur w kombi u @Jus-Tinka masakra. Ładnie żeś to ogarnął Panie. Szacun naprawdę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Pt6 efekt przed I po 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego jeszxze to nie jest koniec bedzie to poprawione te paskudne spawy tez Z problemow to np zgrzytajaca 4 która okazała się rozlatująca skrzynia już druga kupiona 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Olej w niej (w tej starej) wyglądał tak jest jeszcze pare mankamentow ale to bede opisywał w momencie ich naprawy ogolny plan na ta omege wkoncu uratować do konca jakas czyli pakiet irka i pobawić się mocą jak narazie dti dzielnie pokonuje kilometry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dzisiaj nawet wkoncu zobaczył ją @Pejdzel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dokładka STZ na tył by się zdała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, Misiek napisał(a): I przypomina mi się robienie (łatanie) dziur w kombi u @Jus-Tinka masakra. Ładnie żeś to ogarnął Panie. Szacun naprawdę Jeszcze nie ogarnięte to na szybko bo było zimno i spawarka za 500 zł byle dało.sie posmarkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Teraz, Misiek napisał(a): Dokładka STZ na tył by się zdała Będą Zderzaki irka razem z progami Dlatego potrzebje grilla fk albo irka nie wiesz kto ma? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, chrosciu00 napisał(a): Dlatego potrzebje grilla fk albo irka nie wiesz kto ma? Wiem ale nie powiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Snapchat-1195669028.mp4 Małe wspomnienia jak dti radzi sobie w śniegu received_356773317061564.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dokładka STZ na tył by się zdała Jak na razie to grill panie fk. Z dokładka stz nie koniecznie jak ma iść w Irka potem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dzisiaj nawet wkoncu zobaczył ją @Pejdzelhttp://opelomegateam.s3.eu-north-1.amazonaws.com/eu-north-1/monthly_2024_02/20240219_172624.thumb.jpg.3c33e8bb509e05f961f6480982e16cf1.jpgA ty gruza którego już mi rozkradasz że z manetki ctWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, Pejdzel napisał(a): A ty gruza którego już mi rozkradasz że z manetki ct Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Meh Nadal nie działa tempomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, Pejdzel napisał(a): Jak na razie to grill panie fk. Z dokładka stz nie koniecznie jak ma iść w Irka potem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A to wtedy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Meh Nadal nie działa tempomat Jak nie pasuje to oddaj, mówiłem że nie zadziała bo nie ma komunikacji z ctWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, Pejdzel napisał(a): Jak nie pasuje to oddaj, mówiłem że nie zadziała bo nie ma komunikacji z ct Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mogę mrugac dlugimi teraz jak ludzie w bmw chociaż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego dobra wez tą biedę w środku ogarnij. skóry do wyboru masz u mnie czarne i kremowe, cid na garazu poszukamy i juz bedzie bardziej kulturalnie bo ta cerata z ikarusa to az straszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrosciu00 Opublikowano 27 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Mała aktualizacja odbyła się mała wycieczka do @Pejdzel no bardziej do jego doniczki Wpadł też grill od @Misiek no i odpowiadajwc na ostatni komentarz @Pejdzel tak będzie doposażone teraz udalo sie dorwac szpere 3.27 i zestaw skladanych lusterek nawet w kolorze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Widzę lejce do ładowania coraz dłuższe robio Komu zabrakło prundu ? I ostatnie pytanie. Jaka lotka jest na tej padlinie na drugim planie w stodole ? I czy jest na sell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi