Misiek Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 9 minut temu, CzasiU napisał(a): @Misiek to po takim tripie musiałby wziąć z miesiąc urlopu Może i tak. Zaznaczam, że ja jestem osobą zupełnie niepijącą z nieskazitelnym podejściem do alkoholu. Po prostu brzydzę się nim. Ja myślałem że tu się spotykają porządni niepijący ludzie. Zawiodłem się na Was 2
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 6 minut temu, Misiek napisał(a): Ja myślałem że tu się spotykają porządni niepijący ludzie. Zawiodłem się na Was Młody jak przyjechał na spota to nie bał się o dziewczynę tylko o własną du… degeneraci, pijaki i … 4
Misiek Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 5 minut temu, Vision95 napisał(a): Młody jak przyjechał na spota to nie bał się o dziewczynę tylko o własną du… degeneraci, pijaki i … Wpuścić chamstwo na salony.... Ehhhh świat schodzi na psy 3
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Nie ma zmiłuj, trzeba walczyć. Spot zaliczony. Najbliższe spotkanie co niektórzy owla, później zlot i jesień
Dandi Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja 28 minut temu, Misiek napisał(a): Może i tak. Zaznaczam, że ja jestem osobą zupełnie niepijącą z nieskazitelnym podejściem do alkoholu. Po prostu brzydzę się nim. Ja myślałem że tu się spotykają porządni niepijący ludzie. Zawiodłem się na Was Kurde zaraz ci filmiki znajdę ze zlotu naszego jak pijemy razem
Jus-Tinka Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 3 godziny temu, Dandi napisał(a): Zobaczysz oczywiście przecież już zostałaś zaproszona z Mężem ale boje się bo on nie podoła im a skończyć może źle tydzień urlopu odrazu trzeba brać to takie małe co nieco przywiezione przez @Miszcz M57 Ooooo raany! Podobnie mieli zaopatrzone lodówki na moich urodzinach. I tak dużo zostało to oddałam na drogę
Vision95 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Przypominam że nie ma czym się chwalić zbiorowisko alkoholików z całej Polski. Oby częściej 2
Jus-Tinka Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, Miszcz M57 napisał(a): Tutaj praktycznie nic nie zostało, pierwszego dzionka ze zwierzem delikatnie tylko 9 butelek żeśmy dziabneli no ja specjalnie dlatego robiłam z noclegiem, mało tez nie poszło, ale jednak zostało
Rekomendowane odpowiedzi