OMEGATOR Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Kaprys właściciela na stare lata Astra Bertone Cabrio. 2001r 1.6 16v 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Te astry to też fajne autka. Jak z dachem? Nie ma problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Czasem coś się przytnie ale ogólnie spoko . Plastikowe elementy rygli nad przednią szybą były spękane ale można to dostać jeszcze w zamienniku na aledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Nigdy nie miałem i nawet nie przyszło mi na myśl żeby kupić coś takiego. Jak to się w lato użytkuje?? Zimę całą stoi czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Też za mną chodzi Astra G bertone w cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 10 godzin temu, Vision95 napisał(a): Nigdy nie miałem i nawet nie przyszło mi na myśl żeby kupić coś takiego. Jak to się w lato użytkuje?? Zimę całą stoi czy jak ? Ja też nie miałem wcześniej. Miałem okazję nie raz jeździć cabrio w pracy i coraz bardziej mi się to podobało. No i na stare lata kupiłem. Mój syn uwielbia jeździć tym. (Ja w sumie też) W lato jest ok do puki słońce nie wali prosto na ciebie za mocno. Jak jedziesz to ok ale w korku na mieście robi się gorąco. Podnosisz szyby i na klimatyzacji jest lepiej ale nie za dużo lepiej. W zimie pewnie by stało ale teraz u nas takie zimy że i czasem można spokojnie jeździć z otwartym dachem. Do tego ogrzewanie i jedziesz. Przy mrozie wiadomo jest chłodniej bo to jednak tylko materiał nad głową. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 7 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Ja też nie miałem wcześniej. Miałem okazję nie raz jeździć cabrio w pracy i coraz bardziej mi się to podobało. No i na stare lata kupiłem. Mój syn uwielbia jeździć tym. (Ja w sumie też) W lato jest ok do puki słońce nie wali prosto na ciebie za mocno. Jak jedziesz to ok ale w korku na mieście robi się gorąco. Podnosisz szyby i na klimatyzacji jest lepiej ale nie za dużo lepiej. W zimie pewnie by stało ale teraz u nas takie zimy że i czasem można spokojnie jeździć z otwartym dachem. Do tego ogrzewanie i jedziesz. Przy mrozie wiadomo jest chłodniej bo to jednak tylko materiał nad głową. Moze sobie kiedyś kupię, ale ja nie mogę trafić auta z szyberdachem a co do dopiero cabrio 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Wczoraj wymiana filtra paliwa i kabinowego (nie wiem po co to w cabrio ale jest). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Dzisiaj obudził mnie rano (o 10 tej ) Dandi. Chwila rozmowy i na koniec co będziesz robić bo ja z młodym na meczu. No ładna pogoda to mówię że jadę pobujać się Asterką. Też z młodym No i pojechałem. W 3h zrobiliśmy że 150 km tak lajtowo. Oczywiście że schowanym dachem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Kurcze zawsze mi się podobały te Bertonki, a najbardziej w takim miedzianym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 W miedzianym chorowałem na Tigre. Ale trafiła się zielona z jasną skórą. Astra to w kolorze Arden blu za******a no ale mam w podkładzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 7 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Dzisiaj obudził mnie rano (o 10 tej ) Dandi. Chwila rozmowy i na koniec co będziesz robić bo ja z młodym na meczu. No ładna pogoda to mówię że jadę pobujać się Asterką. Też z młodym No i pojechałem. W 3h zrobiliśmy że 150 km tak lajtowo. Oczywiście że schowanym dachem. Tak było zadzwoniłem ale gdzie spać w tak piękny dzień mając cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Ostatnio Asterka dostała nowe wycieraczki Bosch. Działają jak na razie rewelacyjnie. I została trochę przewietrzana . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Już się pogubiłem w tym co masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 15 minut temu, Misiek napisał(a): Już się pogubiłem w tym co masz Opel. Tylko Opel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca Dziś wpadła odpowiednia kierownica do asterki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Dobre panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca W końcu jakiś konkret. Ładnie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 11 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca No brakowało trochę tego. Powinna taka być już oryginalnie . Do tego jeszcze wjechała kolejna asterka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Że tak zapytam milordzie. Jakieś tjuningi przewidujesz dla tego malca ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 11 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca To dopiero jak będę już bardzo stary i będzie mi się nudzić na emeryturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 45 minut temu, OMEGATOR napisał(a): To dopiero jak będę już bardzo stary i będzie mi się nudzić na emeryturze To teraz jesteś stary. Czyli jeszcze trochę pozostało do być bardzo starym Grunt aby zdrowie było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca No i dzisiaj wpadły dedykowane dywaniki z obszyciem pod kolor . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Spinki pasujo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi