Vision95 Opublikowano 10 Października 2024 Opublikowano 10 Października 2024 "Kochani, bierzemy przykład od najlepszych i na chwile zawieszamy nasza emeryturę. Wiele osób czekało na te informacje i nie chcemy dłużej zwlekać z przekazaniem Wam tego komunikatu. To co na ten moment jest istotne to termin 6-8 czerwca 2025. Warto te datę już teraz zarezerwować na OWLA 11. Wkrótce podamy więcej szczegółów, bo czeka na kilka pozytywnych zmian. Natomiast to co się nie zmienia to organizatorzy! Pozdrowienia dla wszystkich!" Marcin & Marcin Poszło oficjalne info. OWLA 11 się odbędzie więc już zakładamy temat, bookujemy urlopy i widzimy się w czerwcu
Vision95 Opublikowano Sobota o 14:31 Autor Opublikowano Sobota o 14:31 (edytowane) @Grabarz @kafar @Ricardo @Matin02 @CzasiU @Moniczka @Pitsons1 @Kacper @Jvsi już niedługo zaraz się widzimy. Edytowane Sobota o 15:56 przez Vision95 2
Grabarz Opublikowano Sobota o 18:26 Opublikowano Sobota o 18:26 Wywolalem wilka z lasu wlasnie o was myslalem, my w piatek rano ruszamy 1
Vision95 Opublikowano Niedziela o 05:20 Autor Opublikowano Niedziela o 05:20 My to samo, myślę że jakoś godzinę przed otwarciem jest wjazd. nie wiem zobaczymy w sumie
Pitsons1 Opublikowano Poniedziałek o 06:33 Opublikowano Poniedziałek o 06:33 My planujemy wyjeżdżać z Trzcianki koło 12-13
Vision95 Opublikowano Poniedziałek o 08:54 Autor Opublikowano Poniedziałek o 08:54 2 godziny temu, Pitsons1 napisał(a): My planujemy wyjeżdżać z Trzcianki koło 12-13 Mam nadzieję że się trafimy. Możliwe że my trochę wcześniej ale zbiórka w Szczecinie na s3. Będziemy na łączach
Rekomendowane odpowiedzi