Misiek Opublikowano 7 Maja Autor Opublikowano 7 Maja U mnie cały czas gotowa A jak tam reszta. Co jeszcze komu do roboty zostało ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Vision95 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ja zmieniłem olej w silniku, skrzyni. Skrzynie ogarnąłem, zmieniłem poduchy amorów przód. Rozpórka założona. Do zmiany został olej w dyfer, chyba na weekend zrobię. Umyć silnik, zobaczyć co cieknie przy turbinie ale raczej tam nic nie będę grzebać bo to turbo do ściągnięcia. Wyprana w środku, z grubsza ogarnąć i w sumie tyle. Generalnie detailing, wosk i chyba finito
OMEGATOR Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja @Vision95 wszystko zależy od zdrowotności. A z tym teraz nie ciekawie. Pożyjemy zobaczymy. 1
Vision95 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 4 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): @Vision95 wszystko zależy od zdrowotności. A z tym teraz nie ciekawie. Pożyjemy zobaczymy. a no wiadomo. Miejmy nadzieje, że będzie git. Jednakże jak się nie uda to wiadomo. Zdrowie najważniejsze 1
Vision95 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Niebawem już hajs przelany, więc ja już mogę powiedzieć pełnoprawny uczestnik z moniczka 1
Misiek Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja Robione przy omegach jest ....Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
OMEGATOR Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Misiek siedzi w piwnicy i zawija te sreberka 3 godziny temu, Misiek napisał(a): Robione przy omegach jest .... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 2
Vision95 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja a nio jeszcze kilka ciekawostek do omegi przed zlotem
Misiek Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja W dniu 21.05.2025 o 13:01, Vision95 napisał(a): #niebawem #niebawem
OMEGATOR Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 9 godzin temu, Vision95 napisał(a): Już w przyszłym tygodniu rzucimy newsa Dawaj dawaj.
Vision95 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Nie no najpierw musi się zrobić a to dopiero od poniedziałku 1
Misiek Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja Coraz bliżej. jak tam rupiecie przygotowane na zlot ?
Misiek Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, Vision95 napisał(a): No ja od poniedziałku do roboty je daje Co będziesz robił?
OMEGATOR Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) 1 minutę temu, Misiek napisał(a): Co będziesz robił? Sprzątał Co Kubuś może robić jak wszystko ma ogarnięte. Edytowane 24 Maja przez OMEGATOR 2
Vision95 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja (edytowane) Nie no właśnie nie. Już dzisiaj zostawiam ją na wiosce i jutro koleszka zabiera pasowało by jeszcze przejrzeć zawieszenie ale w sumie ma przegląd zaraz to sprawdzimy co jest grane i się na momencie ogarnie Edytowane 25 Maja przez Vision95 1
Vision95 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Niebawem Jestem już tak podkręcony po OWLA XI, że już się doczekać nie moge ;D 1 2
Jvsi Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca W dniu 8.06.2025 o 21:02, Vision95 napisał(a): Niebawem Jestem już tak podkręcony po OWLA XI, że już się doczekać nie moge ;D blisko coraz blizej
Rekomendowane odpowiedzi