Jvsi Opublikowano 6 Września Autor Opublikowano 6 Września 21 godzin temu, Vision95 napisał(a): to naprawiaj byle komu jej nie dam wiesz jak to dzis jest ilu jest pseudo mechanikow ale juz mam magika tak na marginesie juz mi troche brakuje jazdy nia
Misiek Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Będzie dobrze. Mam nadzieję, że to pierdoła ...
Vision95 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 13 godzin temu, Jvsi napisał(a): byle komu jej nie dam wiesz jak to dzis jest ilu jest pseudo mechanikow ale juz mam magika tak na marginesie juz mi troche brakuje jazdy nia Nie wiem bo ja sam naprawiam swoje auta .. 1
Jvsi Opublikowano 10 Września Autor Opublikowano 10 Września W dniu 7.09.2025 o 09:13, Misiek napisał(a): Będzie dobrze. Mam nadzieję, że to pierdoła ... Oby
Jvsi Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września W dniu 7.09.2025 o 09:13, Misiek napisał(a): Będzie dobrze. Mam nadzieję, że to pierdoła ... No kurcze chyba miałes racje okazuje sie niby przyczyna tego dziwnego zachowania jest przycinajaca sie pompa paliwa . dzis zamówiłem nówkę i filtr paliwa koszt to 150 zeta czyli smiech. Co dziwne nie było problemu z tym do omegi ciekawe . Jedyny minus ze dopiero w srode bedzie wymieniana. 1
Misiek Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 17 godzin temu, Jvsi napisał(a): No kurczę chyba miałeś racje okazuje się niby przyczyna tego dziwnego zachowania jest przycinająca się pompa paliwa . dziś zamówiłem nówkę i filtr paliwa koszt to 150 zeta czyli śmiech. Co dziwne nie było problemu z tym do omegi ciekawe . Jedyny minus ze dopiero w środę będzie wymieniana. Aj szkoda. Z drugiej strony dobrze, że przyczyna znana i będzie ogarnięte ... 1
Jvsi Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września (edytowane) hejka a wiec stało się omega żyje!!!! @Misiek serdecznie dziękuje za podpowiedz gdzie jest pompa paliwa . Przy okazji tej awarii zostały sprawdzone moduły i okazuje się ze te nieszczęsne 18V z alternatora nie narobiło szkód . Za całość tych przebojów odpowiadała pompa paliwa . Poniżej kilka fotek jak było czysto w koszyku pompy . I jakich mamy fachowców którzy grzebią przy naszych kochanych furach. @wisien97 zobacz ja wygląda konektor w baku , no kurwa brakuje słów na taka patologie dlatego wolałem poczekać a nie dawać byle frajerowi który udaje ze sie znam. Nawet idiota nie potrafił dobrać konektora, tragedia Cale szczęście nic się nie stało ale od iskry mogło być bum gdyż jak wyciągnąłem ja to on se dyndał. Edytowane 30 Września przez Jvsi bład literowy 3
Misiek Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Przecież można było dać nowe konektory i koszulkę termokurczliwą. Nawet są już konektory gotowce w osłonie koszulki. Wystarczyło poświęcić więcej czasu. Ale jednak ... było jak było. Grunt że ogarnięte i się widzimy 1
Jvsi Opublikowano 30 Września Autor Opublikowano 30 Września 1 minutę temu, Misiek napisał(a): Przecież można było dać nowe konektory i koszulkę termokurczliwą. Nawet są już konektory gotowce w osłonie koszulki. Wystarczyło poświęcić więcej czasu. Ale jednak ... było jak było. Grunt że ogarnięte i się widzimy No są ale to trzeba mieć choć trochę oleju w głowie 1
Rekomendowane odpowiedzi