Vision95 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 @Pitsons1Może rozszyfrujesz co to za glośnik?
Jvsi Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2024 hejka nie ma wolnego trzeba działac . ponizej kolejna paczka zdjeci z modyfikacji smoczycy w dziale car audio. 2
Misiek Opublikowano 26 Grudnia 2024 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Liczę że będzie brany udział w konkursie Car Audio na III Zlocie. PowodzeniaWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Jvsi Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2024 Godzinę temu, Misiek napisał(a): Liczę że będzie brany udział w konkursie Car Audio na III Zlocie. Powodzenia Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka oczywiscie dzieki temu bede wiedział co poprawic 1
OMEGATOR Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Hmmm. A zakupy i bagaże do przyczepki czy kurierem jadą ???
Jvsi Opublikowano Sobota o 22:23 Autor Opublikowano Sobota o 22:23 W dniu 29.12.2024 o 13:52, OMEGATOR napisał(a): Hmmm. A zakupy i bagaże do przyczepki czy kurierem jadą ??? Ciekawe pytanie a tak poważnie to na zakupy mam drugie auto
Misiek Opublikowano Sobota o 22:36 Opublikowano Sobota o 22:36 Oświadczam, że widziałem złotego sztrucla na żywo i ładnie wygląda. I tak se myślałem wsiadając do niego --- automat --- Czasami tęsknię za tą skrzynią Jego właściciel ma szczęście, że jest z mojego rocznika 1
Jvsi Opublikowano Sobota o 22:39 Autor Opublikowano Sobota o 22:39 (edytowane) 3 minuty temu, Misiek napisał(a): Oświadczam, że widziałem złotego sztrlucla na żywo i ładnie wygląda. I tak se myślałem wsiadając do niego --- automat --- Czasami tęsknię za tą skrzynią Jego właściciel ma szczęście, że jest z mojego rocznika Nasz rocznik najlepszy Dziekuje za słowa uzania dla mojego gruza Edytowane Sobota o 22:40 przez Jvsi 1
Jvsi Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Prace trwaja nadal mimo ze nastąpiło delikatne cofniecie prac i zmiana koncepcji . Duzy udział w tym maiał @Pitsons1 oczywiscie pozytywny Dziekuje bardzo 2
Vision95 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Jvsi napisał(a): Prace trwaja nadal mimo ze nastąpiło delikatne cofniecie prac i zmiana koncepcji . Duzy udział w tym maiał @Pitsons1 oczywiscie pozytywny Dziekuje bardzo Co taka mala? Dawaj tam miodu na zlocie rozniesiemy domki tym car audio
Jvsi Opublikowano 5 minut temu Autor Opublikowano 5 minut temu @Vision95 spoko widzałęs ze ona jest praktycznie na cały bagaznik bedziemy napiedalac pobudki o 6 rano albo nawet o 5
Rekomendowane odpowiedzi