Vision95 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 @Pitsons1Może rozszyfrujesz co to za glośnik?
Jvsi Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2024 hejka nie ma wolnego trzeba działac . ponizej kolejna paczka zdjeci z modyfikacji smoczycy w dziale car audio. 2
Misiek Opublikowano 26 Grudnia 2024 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Liczę że będzie brany udział w konkursie Car Audio na III Zlocie. PowodzeniaWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Jvsi Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2024 Godzinę temu, Misiek napisał(a): Liczę że będzie brany udział w konkursie Car Audio na III Zlocie. Powodzenia Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka oczywiscie dzieki temu bede wiedział co poprawic 1
OMEGATOR Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Hmmm. A zakupy i bagaże do przyczepki czy kurierem jadą ???
Jvsi Opublikowano 4 Stycznia Autor Opublikowano 4 Stycznia W dniu 29.12.2024 o 13:52, OMEGATOR napisał(a): Hmmm. A zakupy i bagaże do przyczepki czy kurierem jadą ??? Ciekawe pytanie a tak poważnie to na zakupy mam drugie auto
Misiek Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia Oświadczam, że widziałem złotego sztrucla na żywo i ładnie wygląda. I tak se myślałem wsiadając do niego --- automat --- Czasami tęsknię za tą skrzynią Jego właściciel ma szczęście, że jest z mojego rocznika 1
Jvsi Opublikowano 4 Stycznia Autor Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Misiek napisał(a): Oświadczam, że widziałem złotego sztrlucla na żywo i ładnie wygląda. I tak se myślałem wsiadając do niego --- automat --- Czasami tęsknię za tą skrzynią Jego właściciel ma szczęście, że jest z mojego rocznika Nasz rocznik najlepszy Dziekuje za słowa uzania dla mojego gruza Edytowane 4 Stycznia przez Jvsi 1 1
Jvsi Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia Prace trwają nadal mimo ze nastąpiło delikatne cofniecie prac i zmiana koncepcji . Duzy udział w tym miał @Pitsons1 oczywiście pozytywny Dziękuje bardzo 2
Vision95 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 5 minut temu, Jvsi napisał(a): Prace trwaja nadal mimo ze nastąpiło delikatne cofniecie prac i zmiana koncepcji . Duzy udział w tym maiał @Pitsons1 oczywiscie pozytywny Dziekuje bardzo Co taka mala? Dawaj tam miodu na zlocie rozniesiemy domki tym car audio
Jvsi Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia @Vision95 spoko widzałeś, że ona jest praktycznie na cały bagaznik bedziemy napiedalac pobudki o 6 rano albo nawet o 5 1 1
Pitsons1 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia @JvsiDawno mnie tu nie było wiec przyszedłem w końcu coś skomentować. Omcia bardzo fajna złoto jak zawsze na propsie. Te boczki to oryginalnie takie dwukolorowe czy było coś zmieniane przekładane ? Ja jestem w trakcie zmiany tapicerki, ale robie typowo customowo. Wrzucę później co i jak. Co do tego car audio, to koncepcję tej zabudowy mógłbyś jeszcze rozwinąć i pokazać finalnie jak to wygląda ? Bo taka duża locha na ten głosnik mnie zastanawia i ten otwór to będzie na bass reflex ? 2
Jvsi Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia Dzięki skrzynia finalnie będzie w środku mniejsza a dokładnie dostosowana po ten głośnik czyli jak tam liczyłeś w tym programie 60 L w lewej części będzie wyeksponowany wzmacniacz dlatego taka duża . Rura jest od bass refleksu i też zgodnie z Twoimi wyliczeniami 2
Jvsi Opublikowano 10 Stycznia Autor Opublikowano 10 Stycznia Dziś odebrałem małą zabawke do mojego zestawu . Mysle ze bedzie ładnie współgrać z całą reszta. 1
Misiek Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Dziś odebrałem małą zabawke do mojego zestawu . Mysle ze bedzie ładnie współgrać z całą reszta. http://opelomegateam.s3.eu-north-1.amazonaws.com/eu-north-1/monthly_2025_01/img_20250110_214653.thumb.jpg.a4e5d1394d72943841d839e911d2c504.jpgDawaj znać jak to gra itp itdWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Pitsons1 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia W dniu 7.01.2025 o 14:26, Jvsi napisał(a): Dzięki skrzynia finalnie będzie w środku mniejsza a dokładnie dostosowana po ten głośnik czyli jak tam liczyłeś w tym programie 60 L w lewej części będzie wyeksponowany wzmacniacz dlatego taka duża . Rura jest od bass refleksu i też zgodnie z Twoimi wyliczeniami Czekam w takim razie na relacje, jak już to będzie złożone i podłączone
Pitsons1 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia W dniu 10.01.2025 o 23:13, Jvsi napisał(a): Dziś odebrałem małą zabawke do mojego zestawu . Mysle ze bedzie ładnie współgrać z całą reszta. Przy tym radiu możesz fajnie manualnie ustawić sobie czasy do zgrywania dzwieku 13 stopniowy korektor też fajny. Jak się połączysz przez apke, to o wiele więcej masz ustawień dzwieku także mega fajna sprawa. Ale jak już idziesz z polepszeniem jakości grania, to wygłuszenie i dobre głośniczki na przód i tył obowiązkowo. Chociaż te seryjne całkowicie zmieniają granie na lepszym radiu niż to fabryczne. Ogólnie dobry zakup, chociaż ja tam wrzuciłem analogowego pioneerka, bo jakoś te ekrany mnie zawsze rozpraszają w czasie jazdy.
Jvsi Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia 10 godzin temu, Pitsons1 napisał(a): Czekam w takim razie na relacje, jak już to będzie złożone i podłączone To jeszcze chwila poczekam aż zrobi się cieplej i sucho na dworze
Jvsi Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia 10 godzin temu, Pitsons1 napisał(a): Przy tym radiu możesz fajnie manualnie ustawić sobie czasy do zgrywania dzwieku 13 stopniowy korektor też fajny. Jak się połączysz przez apke, to o wiele więcej masz ustawień dzwieku także mega fajna sprawa. Ale jak już idziesz z polepszeniem jakości grania, to wygłuszenie i dobre głośniczki na przód i tył obowiązkowo. Chociaż te seryjne całkowicie zmieniają granie na lepszym radiu niż to fabryczne. Ogólnie dobry zakup, chociaż ja tam wrzuciłem analogowego pioneerka, bo jakoś te ekrany mnie zawsze rozpraszają w czasie jazdy. Dość długo się zastanawiałem jakie kupić i padło na te . Jestem przekonamy że wydane nie małe pieniądze zwrócą się w jakości dźwięku i możliwościach tego radia .
Jvsi Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia @Pitsons1 a powiedz mi gdzie w samochodzie zamontować antenę GPS ? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia.
Pitsons1 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 12 godzin temu, Jvsi napisał(a): Dość długo się zastanawiałem jakie kupić i padło na te . Jestem przekonamy że wydane nie małe pieniądze zwrócą się w jakości dźwięku i możliwościach tego radia . Jeżeli chodzi o jednostkę, to powinno być dobrze. Ja mam tą : http://www.audiopioneer.pl/pioneer-fh-s820dab-odtwarzacz-cd-2-din-bluetooth-usb-spotify-pioneer-smart-sync-android-ios-dab.html Te same parametry dźwięku i fabryczne głośniki na prawdę ożyły. Także powinno być dobrze
Pitsons1 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 12 godzin temu, Jvsi napisał(a): @Pitsons1 a powiedz mi gdzie w samochodzie zamontować antenę GPS ? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Nie mam pojęcia, w desce po słupku i gdzieś w podsufitce musisz wrzucić. Pewnie gdzieś na wysokości panelu tego od sterowania światłem. Ja używam telefonu z uchwytem
Jvsi Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia Kolejne graciki dojechały tym razem dokładki progów . 1
Misiek Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Dawaj składaj, maluj i dawaj fotoWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi