Wąski Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Siema po utracie omegi przyszedł czas na szybkie szukanie samochodu kolejnego za niewielkie pieniądze trafiło się BMW e36 compact z 1.6 benzyna z gazem dyfer spaw od znajomego teoretycznie samochód w jeżdżącym stanie lecz po zakupie po wjechaniu na kanał okazało się że tylne sanki były raz wyrwane i przyspawane to poprawiłem i wzmocniłem kolejnym problemem było brak hamulcy z tyłu przewody zaklepane były ale dało radę jeździć więc temat olałem po dłuższym grzebaniu wyszło że to kompletny dramat luzy na łożyskach z tyłu na drążkach kierowniczych magiel ciekł luzy na wachaczach pobawiłem się trochę samochodem zrobiłem klatkę do samochodu i wymieniłem sie po miesiącu na czarna omegę 3.0 V6 Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano 19 Grudnia Autor Opublikowano 19 Grudnia Siema po utracie omegi przyszedł czas na szybkie szukanie samochodu kolejnego za niewielkie pieniądze trafiło się BMW e36 compact z 1.6 benzyna z gazem dyfer spaw od znajomego teoretycznie samochód w jeżdżącym stanie lecz po zakupie po wjechaniu na kanał okazało się że tylne sanki były raz wyrwane i przyspawane to poprawiłem i wzmocniłem kolejnym problemem było brak hamulcy z tyłu przewody zaklepane były ale dało radę jeździć więc temat olałem po dłuższym grzebaniu wyszło że to kompletny dramat luzy na łożyskach z tyłu na drążkach kierowniczych magiel ciekł luzy na wachaczach pobawiłem się trochę samochodem zrobiłem klatkę do samochodu i wymieniłem sie po miesiącu na czarna omegę 3.0 V6 Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 2
Wąski Opublikowano Poniedziałek o 12:10 Autor Opublikowano Poniedziałek o 12:10 No jak widać miało być tanio Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Vision95 Opublikowano Poniedziałek o 17:25 Opublikowano Poniedziałek o 17:25 Jezu hamulce zaklepane, skąd ja to znam haha
Rekomendowane odpowiedzi