Jvsi Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Hejka to jest moj drugi samochod którego uzywam na codzien do roznego rodzajju prac jak i do zwykłego przemieszczania sie . Jego ogromna zaleto to silnik 1.9 JTD czyli Jezdze Tanio Dieslem Jest bardzo pojemny niestety nie jest demonem predkosci ale cos za cos. Wyglad tez nie powala ale mam to w du**e wazne ze zarabia na siebie. Z wyposazenia które ma to jest klima i elektryczne szyby zaleta tez jest ze ma boczne drzwi odsuwane z dwóch stron . Bgaznik dachowy przydaje sie do przewozy długiej drabiny. Stan licznika to 9766km auto z 2002r. ale spokojnie jest oryginalny !!!!! Ciekawostka jest to ze fiaty te przy 399k przekreca sie licznik i leci od nowa . Ale spokojnie silnik igła kupiony od mechanika (kuzyn) takze wiem co kupowałem dlatego olałem wyglad wizualny liczy sie stan silnika a blache zawsze mozna zategowac 3
Jvsi Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca takie małe gowno unieruchomiło fiacika na trzy dni filtr regulatora przepływu paliwa. 2
Vision95 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca To raczej nie filtr tylko pompa zaczyna opilkowac, obym się mylił
Rekomendowane odpowiedzi