Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę się pochwalić nowym zakupem jakim jest omega 2.5 V6 w sedanie bieda wersja szmaty sporty. Jestem 3 właścicielem samochodu blacharka jest za******a jak na omegę co było głównym celem podłużnice i kielichy na miejscu nawet w kole zapasowym dziury nie ma samochód kupiłem wczoraj 11.04.25

Przed zakupem wyszło że auto ma uszkodzona chłodnice wody więc na dniach będę wymieniał do tego ma problem z grzaniem się na trasie trzyma 95C ale po zatrzymaniu skacze do 100C po oględzinach doszlem do wniosku że jest uszkodzona pompa wody i pompka pod zbiorniczkiem płynu na następny tydzień zaplanowałem wymianę chłodnicy pompy wody i termostatu możliwe że wymienię również czujnik temperatury w chłodnicy ponieważ też wygląd zewnętrzny na to wskazuje i dziwnie wentylatory się załączają 76e69b84c22086444a0cd438024f8441.jpgb6593960c5f84c7d298f6ff3ccc148a1.jpgd9cf71d97907c91fd9529030cf0870ea.jpg

Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 3
Opublikowano

Narazie ogarnąć żeby wszystko działało napewno lampy oddam w puzniejszym czasie do regeneracji cid założę będę poszukiwał wnętrza jakiegoś z pamięcią i grzanym tyłem lotka na klapę prodrive na tylną szybę może spojler i dokładka przód Irek ale konkretnych planów nie mam jeszcze
Plany są 2 albo zostaje ładnie wyglądająca niska limuzyna albo negatyw poszerzenie i tego typu bajery typowo z need for speed

Opublikowano

.c0da7896f6c32d920af5b6b803945370.jpg

• Lubię to 2
Opublikowano

Nie baw się w nfs … te samochody powinno sie trzymać jak najbliżej oryginału. Wiadomo gleba jakieś dokładki spoko. Ale poszerzenia dajmy se siana