Wąski Opublikowano wczoraj o 19:55 Opublikowano wczoraj o 19:55 Witam chcę się pochwalić nowym zakupem jakim jest omega 2.5 V6 w sedanie bieda wersja szmaty sporty. Jestem 3 właścicielem samochodu blacharka jest za******a jak na omegę co było głównym celem podłużnice i kielichy na miejscu nawet w kole zapasowym dziury nie ma samochód kupiłem wczoraj 11.04.25Przed zakupem wyszło że auto ma uszkodzona chłodnice wody więc na dniach będę wymieniał do tego ma problem z grzaniem się na trasie trzyma 95C ale po zatrzymaniu skacze do 100C po oględzinach doszlem do wniosku że jest uszkodzona pompa wody i pompka pod zbiorniczkiem płynu na następny tydzień zaplanowałem wymianę chłodnicy pompy wody i termostatu możliwe że wymienię również czujnik temperatury w chłodnicy ponieważ też wygląd zewnętrzny na to wskazuje i dziwnie wentylatory się załączają Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 3
Misiek Opublikowano wczoraj o 20:01 Opublikowano wczoraj o 20:01 Siema. No w końcu. Dawaj więcej fot.... Jakie tam plany co do niej masz?
Wąski Opublikowano wczoraj o 20:26 Autor Opublikowano wczoraj o 20:26 Narazie ogarnąć żeby wszystko działało napewno lampy oddam w puzniejszym czasie do regeneracji cid założę będę poszukiwał wnętrza jakiegoś z pamięcią i grzanym tyłem lotka na klapę prodrive na tylną szybę może spojler i dokładka przód Irek ale konkretnych planów nie mam jeszcze Plany są 2 albo zostaje ładnie wyglądająca niska limuzyna albo negatyw poszerzenie i tego typu bajery typowo z need for speed Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano wczoraj o 20:27 Autor Opublikowano wczoraj o 20:27 .Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 2
Vision95 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Nie baw się w nfs … te samochody powinno sie trzymać jak najbliżej oryginału. Wiadomo gleba jakieś dokładki spoko. Ale poszerzenia dajmy se siana
Rekomendowane odpowiedzi