Vision95 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Nie daleko do nich masz. Zainteresuj się tematem zakończenia sezonu. Będzie w twoich rejonach
slawfla Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja 5 minut temu, Vision95 napisał(a): Nie daleko do nich masz. Zainteresuj się tematem zakończenia sezonu. Będzie w twoich rejonach Już widziałem i na zakończenie napewno wpadnę 1
Vision95 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Wpadłem zobaczyć czy na pewno i faktycznie się mijaliśmy z wso wracaliśmy na dwie furki 1
slawfla Opublikowano Wtorek o 11:17 Autor Opublikowano Wtorek o 11:17 Witam trochę czasu mnie nie było ale dużo pracy remont w domu, Omega jeździ i ma się dobrze, no ale może przy aucie nie mam co do roboty oprócz tankowania paliwa i oleju to jak pisałem na samym wstępie że będę chciał zmienić silnik to powoli właśnie się to dzieje heh silnik z instalacją został zakupiony a między czasie kompletuje jeszcze części potrzebne do tej operacji a i zaraz odświeżam i przeprowadzam mały serwis nowego silnika 3
Vision95 Opublikowano Wtorek o 13:22 Opublikowano Wtorek o 13:22 Póki na wierzchu wszytko dobrze sprawdź.. bo później brak miejsca na to i na to…
Misiek Opublikowano Wtorek o 13:30 Opublikowano Wtorek o 13:30 Super że działasz w swoim temacie. Tam wlatuje 3.2 czy 2.6 Dobrze by było rozwiercić troszkę ten króciec od odmy dla lepszej przepustowości - ten mniejszy.
slawfla Opublikowano Wtorek o 14:22 Autor Opublikowano Wtorek o 14:22 51 minut temu, Misiek napisał(a): Super że działasz w swoim temacie. Tam wlatuje 3.2 czy 2.6 Dobrze by było rozwiercić troszkę ten króciec od odmy dla lepszej przepustowości - ten mniejszy. Już rozwiercone na 3.5 mm bo był zabity cały
slawfla Opublikowano Wtorek o 14:23 Autor Opublikowano Wtorek o 14:23 Wlatuje 2.6 z dość niskim przebiegiem bo w budzie miał 165 tys z Niemiec po uderzeniu w tył 1
Rekomendowane odpowiedzi