Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przestał mi działać kluczyk. Luty puściły i płytka baterii nie styka. Okej można to naprawić ale raz już było robione ? Ktoś może kupował nową płytkę?? Da to jakoś radę zrobić ? Zaprogramować czy coś w tym stylu 

Opublikowano

Tak, dokładnie tak samo jak ja to robiłem w Corsie. Elektronika z Ali i programowanie.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

O i pięknie. A jak to programowałeś ? Kompem czy procedurą na zapłonie 

Edytowane przez Vision95
Opublikowano

Op-Comem. I pestkę i elektronikę. Co prawda w Corsie, ale system ten sam jest. Car-pass tylko musisz  znać.

Opublikowano

no w omedze nie widziałem op comem takiej możliwości znaczy nie iwem czy mój silnik który jest bardzo okrojony nie wiem czy to obsługuje.. no cóż zobaczymy. Może na weekend oddam komuś do zlutowania 

Opublikowano (edytowane)

Silnik tu raczej nie ma znaczenia, tylko system modułu komfortu i immobilisera. Nie kojarze, żeby były to na tyle różne systemy, aby nie dało się tego ogarnąć, wręcz mam wrażenie, że był tylko jeden montowany (ale tego nie jestem w 100% pewien)

Zawsze mogę to polutować na zlocie 😄

Edytowane przez KrzysztofTM
  • Lubię to 1
Opublikowano
9 godzin temu, KrzysztofTM napisał(a):

Silnik tu raczej nie ma znaczenia, tylko system modułu komfortu i immobilisera. Nie kojarze, żeby były to na tyle różne systemy, aby nie dało się tego ogarnąć, wręcz mam wrażenie, że był tylko jeden montowany (ale tego nie jestem w 100% pewien)

Zawsze mogę to polutować na zlocie 😄

To bierz lutownicę. Do tego czasu może ogarnę nowy pilot i spróbujemy coś ogarnąć 😁

• Lubię to 1