Vision95 Opublikowano Środa o 04:03 Opublikowano Środa o 04:03 Siema, przestał mi działać kluczyk. Luty puściły i płytka baterii nie styka. Okej można to naprawić ale raz już było robione ? Ktoś może kupował nową płytkę?? Da to jakoś radę zrobić ? Zaprogramować czy coś w tym stylu
KrzysztofTM Opublikowano Środa o 14:02 Opublikowano Środa o 14:02 Tak, dokładnie tak samo jak ja to robiłem w Corsie. Elektronika z Ali i programowanie. 1
Vision95 Opublikowano Środa o 14:13 Autor Opublikowano Środa o 14:13 (edytowane) O i pięknie. A jak to programowałeś ? Kompem czy procedurą na zapłonie Edytowane Środa o 14:13 przez Vision95
KrzysztofTM Opublikowano Środa o 14:24 Opublikowano Środa o 14:24 Op-Comem. I pestkę i elektronikę. Co prawda w Corsie, ale system ten sam jest. Car-pass tylko musisz znać.
Vision95 Opublikowano Środa o 14:56 Autor Opublikowano Środa o 14:56 no w omedze nie widziałem op comem takiej możliwości znaczy nie iwem czy mój silnik który jest bardzo okrojony nie wiem czy to obsługuje.. no cóż zobaczymy. Może na weekend oddam komuś do zlutowania
KrzysztofTM Opublikowano Środa o 20:00 Opublikowano Środa o 20:00 (edytowane) Silnik tu raczej nie ma znaczenia, tylko system modułu komfortu i immobilisera. Nie kojarze, żeby były to na tyle różne systemy, aby nie dało się tego ogarnąć, wręcz mam wrażenie, że był tylko jeden montowany (ale tego nie jestem w 100% pewien) Zawsze mogę to polutować na zlocie Edytowane Środa o 20:02 przez KrzysztofTM 1
Vision95 Opublikowano wczoraj o 05:20 Autor Opublikowano wczoraj o 05:20 9 godzin temu, KrzysztofTM napisał(a): Silnik tu raczej nie ma znaczenia, tylko system modułu komfortu i immobilisera. Nie kojarze, żeby były to na tyle różne systemy, aby nie dało się tego ogarnąć, wręcz mam wrażenie, że był tylko jeden montowany (ale tego nie jestem w 100% pewien) Zawsze mogę to polutować na zlocie To bierz lutownicę. Do tego czasu może ogarnę nowy pilot i spróbujemy coś ogarnąć 1
Misiek Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu Na zlocie się bawimy i miło spędzamy czas a nie zajmujemy się pierdołami .....
Rekomendowane odpowiedzi