Misiek Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 9 minut temu, CzasiU napisał(a): Dlaczego na zimę zakładasz tak szerokie opony i jeszcze z takim niskim profilem? Pytam z ciekawości Słuchaj mnie młodzieńcze bo nie będę powtarzał: Wiadomo że fabryka dla R4 to 205/55 R16 najbardziej zbliżone do 17 (fabryka w V6) Ale są 18 (letnie) dobierane właśnie do 17. Może to głupie aby jak najmniejsze przekłamanie w BC było. CID jest pod 17 zaprogramowany
CzasiU Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 6 minut temu, Misiek napisał(a): Słuchaj mnie młodzieńcze bo nie będę powtarzał: Wiadomo że fabryka dla R4 to 205/55 R16 najbardziej zbliżone do 17 (fabryka w V6) Ale są 18 (letnie) dobierane właśnie do 17. Może to głupie aby jak najmniejsze przekłamanie w BC było. CID jest pod 17 zaprogramowany O ten przyszedł, niszczyciel dobrej zabawy i uśmiechu dzieci haha Po co ci te najmniejsze przekłamanie na BC, prowadzisz w Omedze jakieś badania NASA żeby mieć dokładnie dane. Wiesz dla mnie to tam możesz zakładać jeszcze większą szerokość, ja tym jeździć nie będę. No ale @Jus-Tinka zdecydowanie lepiej, bezpieczniej i ekonomiczniej jeździłoby się na węższych oponach, w końcu te opony dobiera się do warunków atmosferycznych. Jak ona ma teraz driftować po zakrętach 150km/h z takimi szerokimi kapciami 2
Misiek Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada O ten przyszedł, niszczyciel dobrej zabawy i uśmiechu dzieci haha Po co ci te najmniejsze przekłamanie na BC, prowadzisz w Omedze jakieś badania NASA żeby mieć dokładnie dane. Wiesz dla mnie to tam możesz zakładać jeszcze większą szerokość, ja tym jeździć nie będę. No ale @Jus-Tinka zdecydowanie lepiej, bezpieczniej i ekonomiczniej jeździłoby się na węższych oponach, w końcu te opony dobiera się do warunków atmosferycznych. Jak ona ma teraz driftować po zakrętach 150km/h z takimi szerokimi kapciami Jakoś lubię tak aby było jak najbardziej zbliżone do ori jeśli chodzi o koła.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Misiek Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 8 godzin temu, CzasiU napisał(a): Jak ona ma teraz driftować po zakrętach 150km/h z takimi szerokimi kapciami Tiaaaaa ....
Rekomendowane odpowiedzi