Vision95 Opublikowano Sobota o 08:33 Opublikowano Sobota o 08:33 OWLA 12 TERMIN: 5-7.06.2026 MIEJSCE: ŻERKÓW (woj. wielkopolskie) Kto się wybiera ? Niestety mnie nie będzie tym razem ale liczę, że pojedziecie i zaprezentujecie nasz klub jak co roku. Oczywiście zapraszam do spamu 2
CzasiU Opublikowano Sobota o 10:37 Opublikowano Sobota o 10:37 Ja będę na Piątek i Sobotę do południa, bo wieczorem mam wesele znajomych. Ktoś jeszcze jedzie?
CzasiU Opublikowano Sobota o 12:59 Opublikowano Sobota o 12:59 Wiem że duża ekipa z Łódzkiego jedzie, więc pewnie będę z nimi jechał
CzasiU Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 7 godzin temu, Jvsi napisał(a): oczywiście ze jade No to będziemy się widzieć
CzasiU Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 11 godzin temu, CzasiU napisał(a): No to będziemy się widzieć Od piątku jedziesz?
Jvsi Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 godzinę temu, CzasiU napisał(a): Od piątku jedziesz? nie tylko sobota ale bede juz rano pewnie kolo 8
CzasiU Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 minut temu, Jvsi napisał(a): nie tylko sobota ale bede juz rano pewnie kolo 8 No to pare godzin będziemy się widzieć 1
lookass Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Hmm, 2 godziny drogi z Łodzi, jak moja omka będzie do wtedy gotowa, to chętnie się pojawie
Rekomendowane odpowiedzi