Vision95 Opublikowano Sobota o 08:33 Opublikowano Sobota o 08:33 OWLA 12 TERMIN: 5-7.06.2026 MIEJSCE: ŻERKÓW (woj. wielkopolskie) Kto się wybiera ? Niestety mnie nie będzie tym razem ale liczę, że pojedziecie i zaprezentujecie nasz klub jak co roku. Oczywiście zapraszam do spamu 2
CzasiU Opublikowano Sobota o 10:37 Opublikowano Sobota o 10:37 Ja będę na Piątek i Sobotę do południa, bo wieczorem mam wesele znajomych. Ktoś jeszcze jedzie?
CzasiU Opublikowano Sobota o 12:59 Opublikowano Sobota o 12:59 Wiem że duża ekipa z Łódzkiego jedzie, więc pewnie będę z nimi jechał
CzasiU Opublikowano Niedziela o 00:39 Opublikowano Niedziela o 00:39 7 godzin temu, Jvsi napisał(a): oczywiście ze jade No to będziemy się widzieć
CzasiU Opublikowano Niedziela o 11:53 Opublikowano Niedziela o 11:53 11 godzin temu, CzasiU napisał(a): No to będziemy się widzieć Od piątku jedziesz?
Jvsi Opublikowano Niedziela o 13:30 Opublikowano Niedziela o 13:30 1 godzinę temu, CzasiU napisał(a): Od piątku jedziesz? nie tylko sobota ale bede juz rano pewnie kolo 8
CzasiU Opublikowano Niedziela o 13:36 Opublikowano Niedziela o 13:36 5 minut temu, Jvsi napisał(a): nie tylko sobota ale bede juz rano pewnie kolo 8 No to pare godzin będziemy się widzieć 1
lookass Opublikowano Niedziela o 20:05 Opublikowano Niedziela o 20:05 Hmm, 2 godziny drogi z Łodzi, jak moja omka będzie do wtedy gotowa, to chętnie się pojawie
Jvsi Opublikowano Poniedziałek o 17:34 Opublikowano Poniedziałek o 17:34 21 godzin temu, lookass napisał(a): Hmm, 2 godziny drogi z Łodzi, jak moja omka będzie do wtedy gotowa, to chętnie się pojawie A jaki masz numer zlotowy ?
lookass Opublikowano Wtorek o 08:37 Opublikowano Wtorek o 08:37 (edytowane) @Jvsi Jeszcze się nie zapisywałem, w sumie to byłby mój pierwszy raz w takim evencie Edytowane Wtorek o 08:37 przez lookass
Jvsi Opublikowano Wtorek o 14:48 Opublikowano Wtorek o 14:48 6 godzin temu, lookass napisał(a): @Jvsi Jeszcze się nie zapisywałem, w sumie to byłby mój pierwszy raz w takim evencie no to nie masz duzo czsu bo bez zapisania i akceptacji nie wjedziesz na plac zlotu chyba ze ci nie zleży aby wjechac fura i zaparkujesz po za terenem i wejdziesz z buta.
Jus-Tinka Opublikowano Wtorek o 16:21 Opublikowano Wtorek o 16:21 1 godzinę temu, Jvsi napisał(a): no to nie masz duzo czsu bo bez zapisania i akceptacji nie wjedziesz na plac zlotu chyba ze ci nie zleży aby wjechac fura i zaparkujesz po za terenem i wejdziesz z buta. Chyba że na bramce dobrze zapłaci to wpuszczą i nawet numer zlotowy dadzą tak jak mi w zeszłym roku na spontanie 2
Jvsi Opublikowano Wtorek o 18:08 Opublikowano Wtorek o 18:08 1 godzinę temu, Jus-Tinka napisał(a): Chyba że na bramce dobrze zapłaci to wpuszczą i nawet numer zlotowy dadzą tak jak mi w zeszłym roku na spontanie Nie wiem czy ten kolega ma tak piękne oczęta jak TY 1 1
CzasiU Opublikowano Wtorek o 19:03 Opublikowano Wtorek o 19:03 51 minut temu, Jvsi napisał(a): Nie wiem czy ten kolega ma tak piękne oczęta jak TY Uuaaaa… ale komplement poszedł, nie zdziwiłbym się jakbyś nie wiadomo skąd przez przypadek dostał bana na 24h 1
Jus-Tinka Opublikowano Wtorek o 19:06 Opublikowano Wtorek o 19:06 54 minuty temu, Jvsi napisał(a): Nie wiem czy ten kolega ma tak piękne oczęta jak TY Mało tego... Powiedziałam że co prawda jest ze mną mąż, ale jak coś to ja go nie znam i przeszło... Zapłaciłam tylko za siebie i wjazd, dostałam nawet pakiet zlotowy 1
Jus-Tinka Opublikowano Wtorek o 19:08 Opublikowano Wtorek o 19:08 4 minuty temu, CzasiU napisał(a): Uuaaaa… ale komplement poszedł, nie zdziwiłbym się jakbyś nie wiadomo skąd przez przypadek dostał bana na 24h Spoko, my wiemy o co kaman, w rodzinie nic nie ginie 1
Misiek Opublikowano Wtorek o 19:13 Opublikowano Wtorek o 19:13 6 minut temu, Jus-Tinka napisał(a): Mało tego... Powiedziałam że co prawda jest ze mną mąż, ale jak coś to ja go nie znam i przeszło... Zapłaciłam tylko za siebie i wjazd, dostałam nawet pakiet zlotowy Po tylu latach ... ehhhh
Jus-Tinka Opublikowano Wtorek o 19:14 Opublikowano Wtorek o 19:14 Teraz, Misiek napisał(a): Po tylu latach ... ehhhh Zaoszczędziłeś nie narzekaj
CzasiU Opublikowano Wtorek o 19:31 Opublikowano Wtorek o 19:31 15 minut temu, Misiek napisał(a): Po tylu latach ... ehhhh Haha, ty to bardziej zazdrosny o te digitale 16 minut temu, Jus-Tinka napisał(a): Zaoszczędziłeś nie narzekaj Zobaczymy co wymyśli za 4 dni
Jus-Tinka Opublikowano Wtorek o 19:33 Opublikowano Wtorek o 19:33 Teraz, CzasiU napisał(a): Haha, ty to bardziej zazdrosny o te digitale
Misiek Opublikowano Wtorek o 19:40 Opublikowano Wtorek o 19:40 7 minut temu, CzasiU napisał(a): Haha, ty to bardziej zazdrosny o te digitale Zobaczymy co wymyśli za 4 dni Twoja krecha z minusów jest jak tak długa że szkoda gadać 3
Rekomendowane odpowiedzi