Dandi Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 No ona teraz tak Ale szczerze naprawdę zdrowy okaz była drzewka ale po piskowaniu do gołej blach i żadnej dziurki ani ubytków podłoga mega zdrowa i wszystkie nadkola 2 1
Gabryl Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 Oddana w dobre ręce. Obawy obawami, ale, powiedzmy sobie szczerze, jak nie @Dandi, to kto? Przynajmniej ja nie znam nikogo innego, komu mógłbym powierzyć swoją cząstkę mnie. Koiedyś oddałem do odmalowania swoją pierwszą omegę. Trochę było co robić, bo mi drift nie poszedł i wgniotłem lewy błotnik tylni, dość mocno. No ale słuchajcie, gość trzymał ją i "robił" 11 Miesięcy! Nawiasem mówiąc był to ojciec najlepszego kumpla, nawet już jemu za ojca było wstyd. Efekt był za******y, cena spoko, no ale mi to się już odechciało tego auta w pewnym momencie, bo ciągle jakieś wymówki. 2
Dandi Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 14 minut temu, Gabryl napisał(a): Oddana w dobre ręce. Obawy obawami, ale, powiedzmy sobie szczerze, jak nie @Dandi, to kto? Przynajmniej ja nie znam nikogo innego, komu mógłbym powierzyć swoją cząstkę mnie. Koiedyś oddałem do odmalowania swoją pierwszą omegę. Trochę było co robić, bo mi drift nie poszedł i wgniotłem lewy błotnik tylni, dość mocno. No ale słuchajcie, gość trzymał ją i "robił" 11 Miesięcy! Nawiasem mówiąc był to ojciec najlepszego kumpla, nawet już jemu za ojca było wstyd. Efekt był za******y, cena spoko, no ale mi to się już odechciało tego auta w pewnym momencie, bo ciągle jakieś wymówki. Dzięki za komplement zawsze się staram robić jak trzeba a znajomym nawet bardziej niż sobie wróci na pewno dużo lepszym stanie i wyglądzie no chyba 1
Dandi Opublikowano 4 Lipca 2023 Opublikowano 4 Lipca 2023 @OMEGATORczas troszkę chyba @Gabryloświecić że nie jest tak piękna jego omega 1
Gabryl Opublikowano 4 Lipca 2023 Opublikowano 4 Lipca 2023 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): No w końcu kolor dostanie. Ale srebrny, prawda?
OMEGATOR Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 7 godzin temu, Gabryl napisał(a): Ale srebrny, prawda? Z pewnego źródła wiem że będzie różowy 1 1
Gabryl Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Landrynowóz hyhy. Uważaj bo pomysł mojej żonie się spodoba! 3
Dandi Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Godzinę temu, Gabryl napisał(a): Landrynowóz hyhy. Uważaj bo pomysł mojej żonie się spodoba! Ej uważaj bo zaraz tak będzie z kolorem
Vision95 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 @Dandi a masz jakieś wizję jaki kolor dobrać do omegi ???
Dandi Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): @Dandi a masz jakieś wizję jaki kolor dobrać do omegi ??? Tak zrobimy kor jak mustang ma Karoliny Piekarczyk 1
Dandi Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 No dobra mała zachęta jutro może więcej wam podeślę ogółem już polakierowana jest ale nie chciało mi się czekać aż podeschnie żeby wejść A tak @Gabrylzakładać temat bo nie mam gdzie dodawać fot 1
OMEGATOR Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) I jutro już nowy kolor. @Gabryl ustalone z Twoją żoną. Edytowane 5 Lipca 2023 przez OMEGATOR 2
Dandi Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 @OMEGATORkolor już jest ale do jutra go nie zobaczy niech śpi spokojnie
OMEGATOR Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 @Dandi tych serduszek nie musisz naklejać. 2
Dandi Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 9 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): @Dandi tych serduszek nie musisz naklejać. Szkoda już miałem ochotę 1
Dandi Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 No dobra a już prawie gotowa podkład dużo lepszy niż był 2 1
Dandi Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 44 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): A kiedy ten kolor ??? Niestety klient zaznaczył sobie podkład bo mówi że płaci za ta usługę x2 4
Vision95 Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 Wrócić do domu, pójdę na orlik i może pojadę do znajomego mechanika bo dawno nie byłem… ale to wszystko grubo po południu bo orka dzisiaj w pracy… wapienko trzeba załadować ale póki co kolejka …. 1
Jus-Tinka Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 po pracy.... jak mnie w robocie nie dobiją to pewnie w końcu odpoczynek na ogrodzie z kawką w ręku 2
Rekomendowane odpowiedzi