Misiek Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Daj pokrywy do malowania Brak słów 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczelaszkov Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Bardzo ładnie zrobione na 30% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Bo wcześniej malowałem sam na niebiesko. Jednak postanowiłem że dam je do malowania przy okazji zmieniając kolor na czerwony. Szkoda gadaćWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia reklamuj, ile żeś za to zapłacił? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia reklamuj, ile żeś za to zapłacił?Nic nie płaciłem jak to zobaczyłemWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 3.01.2024 o 09:04, Misiek napisał(a): Nic nie płaciłem jak to zobaczyłem Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Przyszły uszczelki (już prawilne) pod te pożal sie boże alu... ehhh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 3.01.2024 o 08:38, Jus-Tinka napisał(a): reklamuj, ile żeś za to zapłacił? Kontrola małżeńska 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 56 minut temu, Misiek napisał(a): Przyszły uszczelki (już prawilne) pod te pożal sie boże alu... ehhh Będziesz je zakładał w tym stanie? Lakier od wewnątrz się nie rozpuści i nie zatka kanałów olejowych? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 5 minut temu, Tazz napisał(a): Będziesz je zakładał w tym stanie? Lakier od wewnątrz się nie rozpuści i nie zatka kanałów olejowych? Nie nie. Wysyłam @Gabryl żeby je ogarnął. Mam nadzieję, że będę mógł je założyć. No zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W środku wyczyścić a z zewnątrz pomalować i sprawdzić płaszczyzny, jak ok to montaż i ogień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Przez moją głupotę to wszystko A były takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 10 godzin temu, Misiek napisał(a): Przez moją głupotę to wszystko hahahah jaki masz cytat na lodówce? "Jeśli wiesz , że Ci się nie uda..... dokończ sobie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia W dniu 4.01.2024 o 22:29, Misiek napisał(a): Przez moją głupotę to wszystko A były takie: A bo panie wydziwiasz. Jest takie powiedzenie jak chcesz dobrze to zrób to sam Przeleciałbyś pokrywę papierkiem, jakiś podkład i lakierem w sprayu. Godzinka i byś miał luks pokrywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 6 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 1 godzinę temu, CzasiU napisał(a): A bo panie wydziwiasz. Jest takie powiedzenie jak chcesz dobrze to zrób to sam Przeleciałbyś pokrywę papierkiem, jakiś podkład i lakierem w sprayu. Godzinka i byś miał luks pokrywy Od spodu ciężko w obecnej sytuacji, chodzi też o kanał na uszczelkę. Następnym razem będzie zrób to sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2024 o 22:16, Misiek napisał(a): Nie nie. Wysyłam @Gabryl żeby je ogarnął. Mam nadzieję, że będę mógł je założyć. No zobaczymy Zrobim co możem. Będzie drogo, ale będzie dobrze, będzie pan zadowolniony! Ogarniemy @Misiek. Będą ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 9 godzin temu, Gabryl napisał(a): Będzie drogo, ale będzie dobrze, będzie pan zadowolniony! Ogarniemy @Misiek. Będą ok Ciśnij go jak cytryne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia W dniu 7.01.2024 o 11:20, CzasiU napisał(a): Ciśnij go jak cytryne Zapamiętam to. Wygarnę Ci to przy najbliższej okazji .... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia I tak w sumie nic ciekawego się nie dzieje. Jednak przyszły fanty do digitala: Mianowicie..... Multipulse - MP10 czyli dzielnik, mnożnik częstotliwości. Notabene używany w taxach USA. Wykorzystam go zamiast wcześniejszego układu Flip Flop CD4013 Drugą rzeczą jest kalibrator wskazania poziomu paliwa (tak w skrócie) FM101: I odma oleju. Będzie dana do regeneracji: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 18:50, Misiek napisał(a): Zapamiętam to. Wygarnę Ci to przy najbliższej okazji .... lv_0_20240112215056.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Tylko live się liczy, nie online : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia W marcu na rozpoczęciu sezonu pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 9 minut temu, Misiek napisał(a): W marcu na rozpoczęciu sezonu pogadamy Dobrze że napisałeś że pogadamy, bo już szukałem czarnoskórego trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Tylko to "pogadamy" ma wiele znaczeń ;)Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi