Misiek Opublikowano 1 Października Autor Opublikowano 1 Października I tak wpadł filtr stożkowy od Ramair fi-80mm: No to pora na montaż. Z racji że multiramu już nie ma to trzeba było zmienić układ podciśnień wg tego schematu: Po zamontowaniu: Tak wiem, że wadzi. Finalnie będzie dłuższy dystans rury z możliwością zamontowania wkładu przepływomierza Pora na uruchomienie auta. Oczywiście nie paliła się kontrolka oleju na zapłonie Z racji słabego aku wspomogłem się starterem z lydla od @Jus-Tinka Ogarnął temat bezbłędnie. Niżej dźwięk z testów. Z racji że wydech końcowy podniesiony to słychać jak wadzi o zderzak: 20240928_184825.mp4 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Misiek Opublikowano 14 Października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Października Coś tam do przodu ruszyło Usunięta obudowa przepływomierza i zrobione mocowanie dla wkładu. 6
Misiek Opublikowano 24 Października Autor Opublikowano 24 Października Dzisiaj postanowiłem podnieść kominy do góry. Jeszcze jest zapas jakieś 1.5 cm ale nie chciałem na styk. Trzeba było trochę wyciąć zderzak po bokach od dołu: 2
Misiek Opublikowano 24 Listopada Autor Opublikowano 24 Listopada Taki mały update. Z racji opadającej maski postanowiłem wymienić siłowniki. 4
OMEGATOR Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Ile razy oberwałeś po głowie zanim wymieniłeś ? Jeszcze przydał by się zbiorniczek wyrównawczy biały jak śnieg
Misiek Opublikowano 26 Listopada Autor Opublikowano 26 Listopada 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Ile razy oberwałeś po głowie zanim wymieniłeś ? Jeszcze przydał by się zbiorniczek wyrównawczy biały jak śnieg Zbiorniczek to fakt by się przydał. Co do maski ... Nie liczyłem ale było trochę. Za każdym uderzeniem miałem już kupić. Ale musiałem parę razy dostać aby w końcu to zrobić 1
Jus-Tinka Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada 14 godzin temu, Misiek napisał(a): Zbiorniczek to fakt by się przydał. Co do maski ... Nie liczyłem ale było trochę. Za każdym uderzeniem miałem już kupić. Ale musiałem parę razy dostać aby w końcu to zrobić przecież on był biały, umyć czymś dobrym i już zamiast wydawać na kolejny kasę, bez sensu
Misiek Opublikowano 7 Grudnia Autor Opublikowano 7 Grudnia W końcu odebrane fanty do omegi. Ori zderzaki od Catery i STZ przód laminat: 4
Misiek Opublikowano 11 Grudnia Autor Opublikowano 11 Grudnia Godzinę temu, Tazz napisał(a): Zaś będzie modził Taki jest plan. Ale najpierw ważniejsze rzeczy, czyli ruda ....
OMEGATOR Opublikowano 12 Grudnia Opublikowano 12 Grudnia W dniu 7.12.2024 o 18:15, Misiek napisał(a): W końcu odebrane fanty do omegi. Ori zderzaki od Catery i STZ przód laminat: Jeszcze cieplutkie Nawet tablic nie zdążył ściągnąć 1 1
Misiek Opublikowano 12 Grudnia Autor Opublikowano 12 Grudnia 3 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Jeszcze cieplutkie Nawet tablic nie zdążył ściągnąć Trzeba było kuć żelazo póki gorące
Rekomendowane odpowiedzi