Misiek Opublikowano 1 Października 2024 Autor Opublikowano 1 Października 2024 I tak wpadł filtr stożkowy od Ramair fi-80mm: No to pora na montaż. Z racji że multiramu już nie ma to trzeba było zmienić układ podciśnień wg tego schematu: Po zamontowaniu: Tak wiem, że wadzi. Finalnie będzie dłuższy dystans rury z możliwością zamontowania wkładu przepływomierza Pora na uruchomienie auta. Oczywiście nie paliła się kontrolka oleju na zapłonie Z racji słabego aku wspomogłem się starterem z lydla od @Jus-Tinka Ogarnął temat bezbłędnie. Niżej dźwięk z testów. Z racji że wydech końcowy podniesiony to słychać jak wadzi o zderzak: 20240928_184825.mp4 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Misiek Opublikowano 14 Października 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Października 2024 Coś tam do przodu ruszyło Usunięta obudowa przepływomierza i zrobione mocowanie dla wkładu. 6
Misiek Opublikowano 24 Października 2024 Autor Opublikowano 24 Października 2024 Dzisiaj postanowiłem podnieść kominy do góry. Jeszcze jest zapas jakieś 1.5 cm ale nie chciałem na styk. Trzeba było trochę wyciąć zderzak po bokach od dołu: 2
Misiek Opublikowano 24 Listopada 2024 Autor Opublikowano 24 Listopada 2024 Taki mały update. Z racji opadającej maski postanowiłem wymienić siłowniki. 4
OMEGATOR Opublikowano 26 Listopada 2024 Opublikowano 26 Listopada 2024 Ile razy oberwałeś po głowie zanim wymieniłeś ? Jeszcze przydał by się zbiorniczek wyrównawczy biały jak śnieg
Misiek Opublikowano 26 Listopada 2024 Autor Opublikowano 26 Listopada 2024 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Ile razy oberwałeś po głowie zanim wymieniłeś ? Jeszcze przydał by się zbiorniczek wyrównawczy biały jak śnieg Zbiorniczek to fakt by się przydał. Co do maski ... Nie liczyłem ale było trochę. Za każdym uderzeniem miałem już kupić. Ale musiałem parę razy dostać aby w końcu to zrobić 1
Jus-Tinka Opublikowano 27 Listopada 2024 Opublikowano 27 Listopada 2024 14 godzin temu, Misiek napisał(a): Zbiorniczek to fakt by się przydał. Co do maski ... Nie liczyłem ale było trochę. Za każdym uderzeniem miałem już kupić. Ale musiałem parę razy dostać aby w końcu to zrobić przecież on był biały, umyć czymś dobrym i już zamiast wydawać na kolejny kasę, bez sensu
Misiek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2024 W końcu odebrane fanty do omegi. Ori zderzaki od Catery i STZ przód laminat: 4
Misiek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2024 Godzinę temu, Tazz napisał(a): Zaś będzie modził Taki jest plan. Ale najpierw ważniejsze rzeczy, czyli ruda ....
OMEGATOR Opublikowano 12 Grudnia 2024 Opublikowano 12 Grudnia 2024 W dniu 7.12.2024 o 18:15, Misiek napisał(a): W końcu odebrane fanty do omegi. Ori zderzaki od Catery i STZ przód laminat: Jeszcze cieplutkie Nawet tablic nie zdążył ściągnąć 1 1
Misiek Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2024 3 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Jeszcze cieplutkie Nawet tablic nie zdążył ściągnąć Trzeba było kuć żelazo póki gorące
Misiek Opublikowano Piątek o 18:02 Autor Opublikowano Piątek o 18:02 Najlepszego na nowy rok szlaufy. W sumie nic nowego poza kalendarzem 1
Misiek Opublikowano wczoraj o 19:32 Autor Opublikowano wczoraj o 19:32 W dniu 3.01.2025 o 21:34, Vision95 napisał(a): Dalej padaka stoi nie zrobiona Nie ma gdzie. Może coś ruszy na wiosnę jeśli będę mógł na warsztacie zrobić.
Misiek Opublikowano wczoraj o 20:22 Autor Opublikowano wczoraj o 20:22 Omega odpalona i działa Parę fot w zimowej scenerii. 2
Rekomendowane odpowiedzi