Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pejdzel Opublikowano 5 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Czerwca ja sie powoli gubie w tym co kiedy robiłem i jak ale na pewno wleciały 19 asa revolution w 2 szerokościach od razu ubrane w nowe opony z kraju kwitnoącej wiśni goodride. co do opon jestem na prawde miło rozczarowany. opony udało sie dobrac tak ze nic nie trze a omega ulozyla sie na akceptowalenj wysokosci na warszawskie warunki. Ostatnio również przy okazji składania omegi @chrosciu00 doprowadziłęm lampy do akceptowalnego poziomu, juz nie ma jaskry. A przy okazji @wrona dziękuje za doczyszczenie felg bo moje moce przerobowe sie skonczyły. update check listy bo gleba, okleina,felga itp jest. Robią sie lusterka powoli pomalować progi i lotke klapy zmienic pokrywy na alu zmienic rolke napinacza paska pk big brake kit brembo klocki tarcze tył zaprawki @Misiek tak panel klimatronika tez do ogarniecia. cóż zycie wiecej czasu poswieciłem teraz awari skrzyni spowodowanej urwanej śróbie flex dicu która spowodowała wibracje na wyjsciu z skrzyni. skutkiem tego lozysko podporowe wałka skrzyni opusciło czat wypychając simering z korpusu skrzyni. na szczescie mam skrzynie na graty z której udało sie odzyskac korpuz z łozyskiem i po załozeniu nowego simeringu udało się podmienic na aucie. w tej całej akcji brał udział równiez wyciek który spowodował ubytek ok 1.4l oleju i nie wiem jakim cudem nie zapowietrzyło kinetyka ani nie zatarło elektrozaworów ale cóż wiecej szczęścia niż rozumy najwyraźniej. zobaczymy co przyniesie przyszłość. a no i ogarnolem wczoraj elektryke lamp wiec juz poza bi xenonem swieci h7 na dłógich i wleciały ledowe pozycje 5
Pejdzel Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca Czasu zawsze brakuje w sobotę kombi robiło za woła roboczego z rana a po ciężkiej pracy załapała się na sesje na nietypowym, 3
Pejdzel Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Dobra sobota pracowita. heble z tyłu zrobione. w Betty zamienione zawieszenie z Irmschera na hr. trochę pracy przy @chrosciu00 klekocie. ale i do lasu się pojechało. 3
Pejdzel Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca są zeczy na które sie opierałem jak 19 calowe felgi bo po co na co i dla czego ale skoro felga siadła to nie bede sie upierał też na audio. Wiec wedle zamysłu poprawienia fabryki nie 1kw w bagarzniku i biorąc poprawke na to ze jest to daily gruz którego zasadnosc warunkuje pojemność bagarznika szukałem rozwiązania które bedzie kompaktowe i spowoduje uzupełnienie sceny mózycznej a nie uniemożliwi korzystanie z dobrodziejstwa bagarnika w kombi. Wybór padł na aktywny subwoofer mac który udało sie zakupić w cenie niższej niz jedno tankowanie do pełna. Przy fali upałów niestety w bloku temperatury sięgały 40 stopni na ostatnim piętrze co uniemożliwiło mi jakkolwiek sen. wiec straż pożarna z piłami spalinowymi o 4 w nocy po ulewie nie dala mi odpłynąć. skończyło sie na przeciąganiu kabli do subwoofera o 4 30 ale nie ma tego złego bo juz było cos do przodu zrobione. następnego dnia wieczorem zasiadłem nad kablami rca i podpięciu do radia. cala instalacja w sumie zajęła mi z 3h wykorzystując oryginalne miejsca wiązki silnikowej i kabinowej. podsumowanie. jestem zadowolony audio w zakresie używalnym ewidentnie zaczęło oddychać gra czysto w całym zakresie co dla mnie było najważniejsze. moim zdaniem trzepanie ramką na rejestracje i 1kw w bagażniku powinno zostać w latach 2000 chyba ze jest to audiocar specjalnie pod konkurencie zlotowe. Db to nie jakość dźwięku a KW w RMS to oznaczenie mocy a nie jakości systemu nagłośnienia. ja z moim 100w w RMS jestem bardzo zadowolony. W międzyczasie @chrosciu00 w końcu dotarł klekotem na nietypowego. jak również nowy właściciel srebrnej omegi dti od Adriana. no i @Skroba
Pejdzel Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca @Cars Grudusk Dziękuje za super imprezę w tą sobotę szkoda ze jako organizator miałeś czas pogadać dopiero na koniec imprezy. może słońce trochę mi przygrzało ale impreza super bardzo luźno zero napinania sie ze ktoś cos musi. jedzenie było. gdzie pieniądze zostawić również. chociaż ceny koledzy mieli kosmiczne za te gadżety nawet ja się złamałem na 2 naklejki. moze bym tylko zorganizował jeszcze jakąś mobilną kawiarnie i myślę ze furorę mogła by zrobić ścianka do zdjęć obok sceny. o i sklepik s chemią detailingową. tyle od mnie pomysł z energetykiem na wjazd bardzo dobry zwłaszcza dla ananasów jak ja co o 6.30 ruszyli i robili za wóz techniczny. mam nadzieje ze w przyszłym roku już plac zagęścimy na 100 procent i nie będą ludzie uciekać po 16. 2
Cars Grudusk Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Dzięki że byliście było miło Was gościć 1
Pejdzel Opublikowano 11 Sierpnia Autor Opublikowano 11 Sierpnia wielkie cuda sie nie zadziały ale chociaż multi ram wyleciał. zastąpił go menel tfu menzel wycięty przez @Misiek. ciesze sie ze udało sie moje pokraczne wycinanie kątówką i spawanie migiem na kostce przed garażem przekształcić na tak profesjonalną puchę. dziękuje. aż załoję ze nie zdążyłem umyc komory bo aż wstyd ale cóż tak bywa 2
Misiek Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Pięknie. Teraz na mnie kolej z puchąWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Pejdzel Opublikowano 11 Sierpnia Autor Opublikowano 11 Sierpnia 44 minuty temu, Misiek napisał(a): Pięknie. Teraz na mnie kolej z puchą Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Działaj działaj ten wynalazek opla to nie sprawdza sie od nowości.
Pejdzel Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września urlopowe dłóbanie poprawiona wiązka klapy tylnej od razu z naprawieniem podświetlenia rejestracji oraz pociągnięciem kamery cofania wpiętej w radio z androidem. pomalowanie kolektora w myśl całego projektu. na nowo okleiłem cała kierownice orraz podmieniłem poduszkę kierowcy. pod jolem sie próby zdięcia lakieru z rantów ale po 2 h zrezygnowałem raczej będzie to zajęcie na zimę. 3
Pejdzel Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września Teraz, Misiek napisał(a): Ładnie. Stożka nie zabudowujesz czasami ? teoria a praktyka w teori tak planuje ale doprowadzone powietrze za lampą z zderzaka podczas trasy wystarcza. zabuduje na pewno ale nie chce partyzantki muszę usiąść do 3d i przetestować kilka teori
OMEGATOR Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Ten kolektor teraz tak zasysa że aż stożek skręciło P.s. A palnik do czego był potrzebny?
Pejdzel Opublikowano 29 Września Autor Opublikowano 29 Września W dniu 28.09.2024 o 08:06, OMEGATOR napisał(a): Ten kolektor teraz tak zasysa że aż stożek skręciło P.s. A palnik do czego był potrzebny? dobre pytanie, ale wcześniej walczyłem z heblami w Bertone w tym samym miejscu wiec nie jestem w stanie udzielić ci konkretnej odpowiedzi 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pejdzel Opublikowano 30 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Września ponieważ wstyd z felgami z rantem bez poleru to coś poczyniłem, na razie tyle o ile bo walka z 15 warstwami spraya była nierówna i skonczyło sie na aircraft peint remover 5
Rekomendowane odpowiedzi