Pejdzel Opublikowano 5 Października 2023 Autor Opublikowano 5 Października 2023 15 minut temu, Misiek napisał(a): Zakładaj i foto zapodawaj jak stoi na nich 15.00 wsiadam w karawan i po nie lecę, chyba je założę na miejscu bo jutro nie będzie tez na nic czasu, po robocie do ostrowa wielkopolskiego sie trasa szykuje. . postaram sie cyknąć fote od razu jak założę 1
Pejdzel Opublikowano 9 Października 2023 Autor Opublikowano 9 Października 2023 zawsze cos czyli co jeszcze sie skończyło a nie wiedziałem. w pt po pracy wsiadam w samochód, wyjeżdżam z garażu coś piszczy, przejechałem przez dziurę jeb... nie piszczy... ech tuleje na wahaczach. no dobra wszystko spoko ale właśnie miałem ruszać do ostrowa wielkopolskiego. i co no dobra do ostrowa na przypale, no i sobota pobudka i poszukiwanie. nowe na wtorek hmm... trochę za późno. no to złomy... wszystkie obronione paaanie ale omegi to jo nie widział od 2 lat u nas... mówię dobra to trzeba po staremu. od naszego formowego kolegi otrzymałem kontakt ze 60 km ode mnie gość rozbiera srebrne dti. to ogien... dogadane i po odbiór. jak sie okazało wahacze juz z poli. Pogadane pokręcone sie jeszcze w prezencie dostałem rekinka którego nie zdążył założyć kolejne 60 i do roboty jak sie okazuje szykując sie na wyjazd wyjołem z samochodu większość narzedni. ale daló rade no dało zakończyłem nierówną walkę ale z sukcesem. a no i osłone 3go stopu. Ps. poza omgą Gość mił jeszcze hmm... d dość osobliwego maluszka. 4
Misiek Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 Weź mi przypomnij jakie były tuleje na wahaczach. Małe poli duże lemforder czy odwrotnie. Pamięć mam dobrą ponoć ale krótką Jeśli lemforder to z jakiej beemki?
Pejdzel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 W dniu 22.10.2023 o 21:08, Misiek napisał(a): Weź mi przypomnij jakie były tuleje na wahaczach. Małe poli duże lemforder czy odwrotnie. Pamięć mam dobrą ponoć ale krótką Jeśli lemforder to z jakiej beemki? Misaku Pysiaku, ja teraz w obu mam poli poli. Polecam zestaw strongflex. co do tego która gdzie to chyba lanfa z e39 duża a mapa poli. Moim zdaniem teoria z pękającymi wchczami wynik z poliuretanów Olkusz. oni mają 3 twardości i jak nie przegnie to fakt może nie tak zorzyc. le j w sedanie aa strongflex zestaw będzie zaraz 3 lat i jest miodzio, tu sąd poli Olkusz ale te czerwone to mj być twardości ori, wiec nie goni jak żyd po pusty sklepie ale i nie jest beton 1
Misiek Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Odpowiedź zadowalająca. A jaka różnica cenowo między Olkuszem a Strongflexem. Jakiś link?
Pejdzel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 dobra niestety u mnie największy problmem jest czas jak nie robienie kuchni nas azurch to wyjazdy służbow. właśnie wróciłem z Barcelony wiec mogę co nie co powiedzieć. Złapałem fajną pogodę Waplewie przed Olsztynkiem w lesie to jakieś zdjęcie spadło.No i chiński rekinek wpadł bo i tak uszczelki Anteny juzz nie było. no i rekinek 2
Misiek Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Nice foto Co do rekina to jak z łapaniem fal itp itd ?
Pejdzel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 6 minut temu, Misiek napisał(a): Odpowiedź zadowalająca. A jaka różnica cenowo między Olkuszem a Strongflexem. Jakiś link? miękka jak ori https://www.strongflex.eu/pl/tuleje-poliuretanowe-opel-vauxhall-omega-b-fl-1999-2003/1454-131805b-tuleja-wahacza-przedniego-przednia-5902553518573.html za 1 szt sport https://www.strongflex.eu/pl/tuleje-poliuretanowe-opel-vauxhall-omega-b-fl-1999-2003/1453-131805a-tuleja-wahacza-przedniego-przednia-sport-5902553518566.html za jedną https://www.strongflex.eu/pl/tuleje-poliuretanowe-opel-vauxhall-omega-b-fl-1999-2003/1455-131806a-tuleja-wahacza-przedniego-tylna-sport-5902553518580.html za 1 szt generalnie na oficjalnej stronie zamawiaj będzie pewne ze nie jakieś stare magazynowe leżaki. https://www.strongflex.eu/pl/catalog/425/tuleje-poliuretanowe-opel-vauxhall-omega-b-fl-1999-2003 1
Pejdzel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 2 minuty temu, Misiek napisał(a): Nice foto Co do rekina to jak z łapaniem fal itp itd ? dupy nie urywa ww mieście nie ma problemu. na trasie i tak słucha Spotify owiec mi nie przeszkadza, generalnie ciężko żeby dobrze odbierało jak tam jest 2x2cm płytek pub z seiezkąąaa udającą antenę. jak juz robić rekina ale nie tylko dla estetyki to kupił bym mercedesowi, jest mniejszy i działa jak należy. to bardziej estetyka bo radio tylko jak mi nie nie chce ustwiaać rano do roboty.
Misiek Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 1 minutę temu, Pejdzel napisał(a): dupy nie urywa ww mieście nie ma problemu. na trasie i tak słucha Spotify owiec mi nie przeszkadza, generalnie ciężko żeby dobrze odbierało jak tam jest 2x2cm płytek pub z seiezkąąaa udającą antenę. jak juz robić rekina ale nie tylko dla estetyki to kupił bym mercedesowi, jest mniejszy i działa jak należy. to bardziej estetyka bo radio tylko jak mi nie nie chce ustwiaać rano do roboty. Jakiś link na tego z merola? Chyba, że w tym co masz to można upchać części ze stockowej anteny. Gorzej jak ktoś ma navi jeszcze
Pejdzel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 34 minuty temu, Misiek napisał(a): Jakiś link na tego z merola? Chyba, że w tym co masz to można upchać części ze stockowej anteny. Gorzej jak ktoś ma navi jeszcze kikut wkręcany odpada bez niego się zmieści. polecam taką jak ma skrobek albo merola. jak na zamian za ori, co do nasi nie wiem czy nie da rady ori mercedesowej wpiąć, na pewno ale to nie w tej rywale całkiem. betty będe kombinował z anteną wewnętrzną bo psuje mi wizualnie pogląd na świat ale to jest temat na jakieś 2 lata od teraz. 1
Pejdzel Opublikowano 30 Października 2023 Autor Opublikowano 30 Października 2023 jesienne płukanie zaliczone... teraz grzecznie czeka na kolejny dzień pracy 1
Pejdzel Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Opublikowano 18 Listopada 2023 Coś nie musi zadziać. Jeszcze wyszkiełkować i założyć. ale coś juz do przodu covid nie covid trzeba coś robić. 1
Pejdzel Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Opublikowano 30 Listopada 2023 troszkę pozamula. Zima zimno to i robic się nie chce. ale po udanej wyprawie do Patryka na lubelskie wróciłem z kolami na zimę. I nawet udało się dorwać opony zimowe. wiec kosmolot już nadają się na zimowe podróże. Plany na najbliższy czas, zacząć szykować lusterka, zrobić zbieżność i jak pogoda nie bedzie mordować to szyby ciemne. 1
Pejdzel Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2023 Mały status update bo za wiele sie nie zmieniło kombolot otrzymał klapkę wlewu ale wszystkie wieksze prace czekają na bardziej przyjazną pogodę do robienia, Mysle ze mimo ze to daily to plan na 2024 zaskoczy nie jedną osobę a efekt końcowy powinien być jedyny na tej planecie. trzymajcie kciuki ze uda sie wszystko zrobić zgodnie z planem. jedyne elementy na chwile obecną jakie nie czekają do projektu to lotka klapy tył no i biały kruk w postaci dokładki zderzaka tylnego. 1
Misiek Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 4 minuty temu, Pejdzel napisał(a): biały kruk w postaci dokładki zderzaka tylnego. Było coś takiego do kombi? A tak poza tym dobra robota i ambitne plany. Oby się spełniły
Pejdzel Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2023 4 minuty temu, Misiek napisał(a): Było coś takiego do kombi? A tak poza tym dobra robota i ambitne plany. Oby się spełniły Misiaku pluszaku nasz wspólny znajomy ma trafił lata temu w czechach. wiec było niestety katalog stz znam na pamieć bo zył bym w słodkiej nieswiadomości i nie bolało by ze nigdzie tego nie ma 1
Pejdzel Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Powoli do przodu. nawet kombiak dostał prezent na święta co prawda z opóźnieniem
Pejdzel Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Nawet daily gróz czasem trzeba spłukać z soli
Pejdzel Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia cos sie dzieje wolno bo zimno ale sie dzieje, w niedziele szybki wypad do garazu zakonczyłem montażem nakładek od Dawid kropidłowski. jak sie okazuje to chyba juz kiedys miał nakładki. po siciągnieciu gum z pedałów bylem w szoku bo otwory montazowe juz były. no cóż mniej roboty to na pewno. od razu na wylocie z działki stwierdziłem ze uchyce piekną pogode. mam nadzieje ze szybko zrobi sie lato i bedzie mozna cos podziałać nie odmrażając sobie palców 2
CzasiU Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Fajnie się prezenci. Jakieś progi będziesz dorzucał?
Rekomendowane odpowiedzi