Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. s_mama_iwy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Omcia ze mną od 13 kwietnia 2020 r. Zakupiona po niebezpiecznej kolizji z byłą Omegą przedliftową. Pod maską siedzi 3.0V6 w automacie. Silnik zaczipowany na około 235 koni. Zawieszenie sportowe eibach pro kit -30. Kierownica drewniana poliftowa, spoiler, grill - irmscher. Felgi 18-tki Speedline. Fotele skórzane, grzane przód - tył. Seryjnie nagłośnienie Bose w bardzo dobrym stanie. Wydech kwasowy, bez katów od kolektora po końcowy, zakończony końcówką Irmschera. Początkowy był ekran BID. Jakieś dwa miesiące temu wleciał ekran CID z radiem NCDC 2013. Zmienione oświetlenie zegarów na ledowe. Lampy przednie po regeneracji i malowaniu środków na czarno u Dandiego. W planach na lipiec wygładzenie zderzaka przód, tablica na magnesy neodymowe i przyciemnienie tylnich lamp Gdzieś kolejnym etapem również będzie przyciemnienie szyb. Oczywiście wszelkie kolejne mody udostępniane będą na bieżąco. Pierwsze zdjęcie jest niedługo po kupnie.. drugie zdjęcie jak wygląda dziś 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. s_mama_iwy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Różnica w lampach a także do tylnich wrzucone ledowe cofania 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OMEGATOR Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ładnie wygląda. I tablice z Ditroit. Moje okolice. 5
s_mama_iwy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2023 Owszem. Może i nawet znasz się z właścicielem skoro Twoje okolice. To również fanatyk Omeg
s_mama_iwy Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia 36 minut temu, CzasiU napisał(a): Jak to mówią. Ma w sobie to coś Prawda
Jarqo81 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia No zazdroszczę przedniej szyby widzę nieraz vc jak mają takie fajne niebieskie, czy fiolet...bajer dla mnie. Bezawaryjności życzę
s_mama_iwy Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia 2 godziny temu, Jarqo81 napisał(a): No zazdroszczę przedniej szyby widzę nieraz vc jak mają takie fajne niebieskie, czy fiolet...bajer dla mnie. Bezawaryjności życzę Dwa tygodnie temu pękła i jest do wymiany. Ale kupuje identyczną bo wygląda bosko ️
s_mama_iwy Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia 2 godziny temu, Jarqo81 napisał(a): No zazdroszczę przedniej szyby widzę nieraz vc jak mają takie fajne niebieskie, czy fiolet...bajer dla mnie. Bezawaryjności życzę A z tą bezawaryjnością to już koniec. Zeszły rok to czysta skarbonka. Zobaczymy jak będzie w tym roku. Zdążyłam naprawić poszło coś innego i tak non stop od marca do grudnia. Zobaczymy w tym roku. Zaczynamy od zmiany szyby i sprawdzenia sterownika pompy ABS bo coś tam się zadziało a potem uszczelka na łączeniu silnika i skrzyni bo zaczęła ciec już we wrześniu.. ale póki co oleju nie ubywa jakoś wiele, praktycznie od listopada nie musiałam dolewać... także musimy wybadać sytuację.
Jus-Tinka Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Noo nie zapomnę tego powrotu we wrześniu, zrąbało nam plany 1
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 5 godzin temu, Jus-Tinka napisał(a): Noo nie zapomnę tego powrotu we wrześniu, zrąbało nam plany A ta cholera potem przecież oleju nie wzięła jeszcze to co dolaliśmy jeszcze przy Was..
Frytek98 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 7 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): Dwa tygodnie temu pękła i jest do wymiany. Ale kupuje identyczną bo wygląda bosko ️ Bosko by było trafić oryginalną używaną, bo niestety niby fioletowy zamiennik z Pilkingtona ma strasznie słabą poświate 1
Jarqo81 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 8 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): Dwa tygodnie temu pękła i jest do wymiany. Ale kupuje identyczną bo wygląda bosko ️ Ja też mam pękniętą, górny róg, ile taka szyba kosztuje?
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 56 minut temu, Jarqo81 napisał(a): Ja też mam pękniętą, górny róg, ile taka szyba kosztuje? Podpinam się pod to pytanie. Ja będę wiedzieć za jakiś tydzień.
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia Godzinę temu, Frytek98 napisał(a): Bosko by było trafić oryginalną używaną, bo niestety niby fioletowy zamiennik z Pilkingtona ma strasznie słabą poświate No zobaczymy. Bo ja tutaj nie mam Pilkingtona. Ale zastrzel mnie nie pamiętam tej nazwy.
Jarqo81 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia W Bytowie oklejają...ale tanie to nie jest. https://www.facebook.com/reel/1046569046580588?s=yWDuG2&fs=e
Frytek98 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Dwa lata temu wymieniałem właśnie na zamiennik firmy Pilkington to krzyczeli mi od 750 do 950 zł za szybę z wymianą, zależy czy ma czujnik deszczu czy nie. Od tego czasu do każdego OC biorę dodatkowo ubezpieczenie szyb 2
Vision95 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Benso Denso ja kupowałem trochę tańsza ale ori lepsza. 1
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 8 godzin temu, Frytek98 napisał(a): Dwa lata temu wymieniałem właśnie na zamiennik firmy Pilkington to krzyczeli mi od 750 do 950 zł za szybę z wymianą, zależy czy ma czujnik deszczu czy nie. Od tego czasu do każdego OC biorę dodatkowo ubezpieczenie szyb Nie mam czujnika deszczu ale u Łukasza w Astrze Pilkington to wcale nie zamiennik bo ma znacznik GM. Czyli tak jak oryginał.
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 20 minut temu, Vision95 napisał(a): Benso Denso ja kupowałem trochę tańsza ale ori lepsza. Ori zawsze będzie lepsza.
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 9 godzin temu, Frytek98 napisał(a): Dwa lata temu wymieniałem właśnie na zamiennik firmy Pilkington to krzyczeli mi od 750 do 950 zł za szybę z wymianą, zależy czy ma czujnik deszczu czy nie. Od tego czasu do każdego OC biorę dodatkowo ubezpieczenie szyb
s_mama_iwy Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia A ja mam taką. Łukasz znalazł jak kiedy sprawdzał. Transparent 75% tak jak Pilkington
Vision95 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 7 godzin temu, s_mama_iwy napisał(a): A ja mam taką. Łukasz znalazł jak kiedy sprawdzał. Transparent 75% tak jak Pilkington O takie coś mam. Czyli już była wymieniana
Tazz Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Ja w 2013 roku jak wymieniałem szybe to płaciłem 950zl z wymianą. Wziąłem wtedy pilkingtona a miałem czujnik deszczu, wyglądała jak orginal Edytowane 20 Stycznia przez Tazz
Rekomendowane odpowiedzi