Pejdzel Opublikowano 29 Października 2023 Autor Opublikowano 29 Października 2023 3 minuty temu, Misiek napisał(a): Na wszystko masz odpowiedź widzę Czekam na odpowiedź właściciela .... zgadzam nie w sedanie beton u to mnie denerwuje i najchętniej zrobił bym tak samo beton
Pejdzel Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 nawet zakupy mogą być miłe w takim towarzystwie 3
Pejdzel Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Zbieranie pakietu to trochę jak zbieranie pokemonów są rzadsze i te mniej. Niby grill miał być najprostszy dlatego został na koniec ale trafiłem na lukę. cóż cena wyskoczyła kilkukrotnie w górę ale udało się co prawda potrzebował miłości. Po okazaniu trochę czasu i miłości czyli rozebrany na części pierwsze doszorowany i nałożony dresing do plastików 2
CzasiU Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz te pakiety wystrzeliły w górę, fajnie się będzie prezentować
Pejdzel Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, CzasiU napisał(a): Teraz te pakiety wystrzeliły w górę, fajnie się będzie prezentować na szczęście wszystko co chciałem to jest. lusterka niestety agnieszka stwierdziła ze nie widać nic i nie ma opcji. w pakiecie jeszcze pozostaje lotka ala 2fast 2 furies ale temat odpuszczam, i cos tez malo spotykanego czyli grill zderzaka ale temat nie dostępny albo nieadekwatnie drogi juz od lat. nie mniej zderzak tył czeka, dokładka czeka na lakierowanie i bedzie tak na prawde komplet z wydechem felgami i grillem. zawsze to cos innego niz wszyscy co sie na opc i irka spuszczają.
CzasiU Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Nie dziwię się, te lusterka nawet w Omedze są bardzo małe. Fajnie wygląda ale słabo spełniają swoje zadanie. To widzę trochę pracy cię czeka przy niej
Pejdzel Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia 18 godzin temu, CzasiU napisał(a): Nie dziwię się, te lusterka nawet w Omedze są bardzo małe. Fajnie wygląda ale słabo spełniają swoje zadanie. To widzę trochę pracy cię czeka przy niej Przy omedze są takie same nr części jest ten sam tylko adapter do budy jest inny. Ale co kto lubi. Lusterka stz i tak są większe jak to co miała w Peugeocie no ale życie, tak czekam na temperatury to pomaluje co trzeba i założę
Pejdzel Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego dobra niby nic sie nie dzieje ale to dobrze bo znaczy ze nie ma awari. ale w końcu asterix nie straszy kratką ściekową zamiast grilla wiec nie ma wstydu postawić 2gie auto obok. teraz czekam na pogodę żeby malować pakiet i założyć już letnie
Pejdzel Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego mały wielki sukces, ponieważ chińskie niebieskie podświetlenie które było wizją poprzedniego właściciela działało dość sporadycznie i nieprzewidzianie w końcu się zabrałem są zrobienie tego po swojemu. 429898587_25181384091475274_6731626098807845090_n.mp4
CzasiU Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ładnie świeci Ja u siebie w Omedze muszę się wziąć za wymianę żarówek ale jak zwykle nie ma kiedy
Pejdzel Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego 20 godzin temu, CzasiU napisał(a): Ładnie świeci Ja u siebie w Omedze muszę się wziąć za wymianę żarówek ale jak zwykle nie ma kiedy no jest to temat rzeka. w astrze masz od podświetlenia takie jak w omegach od kontrolek. ja zamówiłem na aliexpress po prostu biłem ledy po zabawie z doginaniem styków działa jak nalezy. na pewno jest lepiej jak niebieski led i nie wariuje. a dodatkowo świeci mocniej i czysto. a moim zdaniem robienie całego podswietlenia w danym kolorze powinno zostac w latach 2000. Orginalny biały zwykły z rzarówni zamieniłem na zmny biały co odświerzyło troche zegry ale nie jest to przesada. z reszta zalezy do jakiego aut w omie tez mam biały led i w jednej i 2. ale do b w drógą strone spowrotem zmieniałem na bursztyn zeby pasowało do wszystkiego innego. szkoda ze klimatronik ma podswietlenie pod szklem wyswietlacza.
Misiek Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego W dniu 26.02.2024 o 11:17, CzasiU napisał(a): Ładnie świeci Ja u siebie w Omedze muszę się wziąć za wymianę żarówek ale jak zwykle nie ma kiedy Chyba szybciej bym osobiście zmienił u CB
Misiek Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego W dniu 25.02.2024 o 19:38, Pejdzel napisał(a): mały wielki sukces, ponieważ chińskie niebieskie podświetlenie które było wizją poprzedniego właściciela działało dość sporadycznie i nieprzewidzianie w końcu się zabrałem są zrobienie tego po swojemu. 429898587_25181384091475274_6731626098807845090_n.mp4 Oczy mnie bolą jak patrzę na krzaki w TID Weź to ogarnij
Pejdzel Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego Teraz, Misiek napisał(a): Oczy mnie bolą jak patrzę na krzaki w TID Weź to ogarnij mam ci go zapakować ogarniesz go? to niestety nie kwestia nie dociśniętej taśmy
Misiek Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Teraz, Pejdzel napisał(a): mam ci go zapakować ogarniesz go? Zarobiony jestem .... 1 minutę temu, Pejdzel napisał(a): to niestety nie kwestia nie dociśniętej taśmy Rozbierałeś to w ogóle
CzasiU Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 godzinę temu, Misiek napisał(a): Chyba szybciej bym osobiście zmienił u CB Sądzę że gdybyś przyjechał wymienił żarówki, a za tydzień znowu byś przyjechał i podmienił na stare, to pewnie bym nawet nie zauważył
Pejdzel Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego 12 godzin temu, Misiek napisał(a): Zarobiony jestem .... Rozbierałeś to w ogóle tak rozbierałem tam nie ma lutowanej tasmy tylko jest docisnieta przez obudowe do pcb. przy wyświetlaczy jest lutowana. generalnie jakis dziwny cyrk sobie wymyslili i wymiana tasmy raczej nie pomoże bo ciągłość na niej jest
Pejdzel Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja niby cisza ale nie cisza. Drogą wymiany za nabyłem lusterka steinmetz do bertone. tu jest teraz bicie sie z myslami bo to ze mi one pasują i nie potrzebuje wiekszych nie znaczy ze Małżonka ma takie samo zdanie na ich temat wiec. opcje są 2 ale najpewniej skończy się na tym ze przy malowaniu wszystkich części tez je pomaluje i nic nie mówiąc założę jak mnie z domu wywali to zmienię na seryjne powrotem. 1
Misiek Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja A jak z widocznością w nich ? Podobno mała w stosunku do defaultowych ?
Pejdzel Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja 33 minuty temu, Misiek napisał(a): A jak z widocznością w nich ? Podobno mała w stosunku do defaultowych ? jak mam byc szczery dla mnie wystarczajace. nie są to uszy słona jak w omegach bfl i bertona ma tez z fabryki uszy słona ale bardziej bym je porównał do minimalnie mniejszych nic w b 1
Vision95 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Generalnie jak dla mnie. Ani fajne ani praktyczne. Ale to tylko moje zdanie. To samo mam o lusterkach w omedze. Ori są fajne
Pejdzel Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja Generalnie jak dla mnie. Ani fajne ani praktyczne. Ale to tylko moje zdanie. To samo mam o lusterkach w omedze. Ori są fajne Każdy ma swoją opinię. Tak samo jak z felgami po co kupować ładna felgę jak i tak wybierasz czarna i jej nie widać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Vision95 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja W dniu 24.05.2024 o 08:33, Pejdzel napisał(a): Każdy ma swoją opinię. Tak samo jak z felgami po co kupować ładna felgę jak i tak wybierasz czarna i jej nie widać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiadomo, dobrze powiedziane
Pejdzel Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca delegacja była zlot był. niedziela Kobieta jeszcze nie dojechała do domu to trzeba wykorzystać ze nie będzie jej śmierdziało lakierem. no to dawaj na balkon i ogień. pogoda idealna bo 2-3h po deszczu to syfu nie będzie sie unosiło, temperatura akurat wilgoć w normie. wiec ogień. att.GwiEr8WjX8vVMe32fruG36uNwywberHqBvx9hWl5hVE.MP4 4
Pejdzel Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca Dokładka steinmetz założona. Teoretycznie zderzak był malowany przed zakupem ale jakość lakierowania zderzaka chyba mija się z lakierowaniem dokładki więc będzie trzeba poprawić zderzakWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
Rekomendowane odpowiedzi