Wąski Opublikowano 2 Listopada 2023 Opublikowano 2 Listopada 2023 Jakie dystanse polecacie do omegi ? Ile mm na przód ile na tył ? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Cytuj
Skroba Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 7 godzin temu, Wąski napisał(a): Jakie dystanse polecacie do omegi ? Ile mm na przód ile na tył ? Napisz jakie masz ET felg inaczej nie ma możliwości doboru dystansów. Ja przy ET 39 mam na tyle 30mm, a z przodu będę montował 20mm. Cytuj
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Opublikowano 3 Listopada 2023 Et 43Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Opublikowano 3 Listopada 2023 I będzie trzeba geometrię kół robić? Zbierznosc?Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Cytuj
Misiek Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 Przy dystansach raczej nie trzeba robić geometrii. Tak myślę przynajmniej. Zmieniasz tylko rozstaw osi. 1 Cytuj
Gabryl Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Panowie i panie, co to są za dystanse, od czego dobrać i czy ktoś takie posiada na sell? Cytuj
Pejdzel Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 8 godzin temu, Gabryl napisał(a): Panowie i panie, co to są za dystanse, od czego dobrać i czy ktoś takie posiada na sell? to mi zalatuje uniwersalnymi z Ali express. nie wiem czy nie bezpieczniej zamówić z dystom. albo po prostu wytnij sobie na laserze bo to zwykła przelotka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi