Gabryl Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 Siema. Pytanie jak w temavie, jaki powinno się wlać olej do szpery? Właśnie przemieliłem 4 spawany most i mam już tego serdecznie dosyć. Słyszałem, że się tworzy jakieś mikstury Panoramixa, czyli miesza się ze sobą jakieś dwa rodzaje, ale nie znam szczegółów
Pejdzel Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 W dniu 21.11.2023 o 15:05, Gabryl napisał(a): Siema. Pytanie jak w temavie, jaki powinno się wlać olej do szpery? Właśnie przemieliłem 4 spawany most i mam już tego serdecznie dosyć. Słyszałem, że się tworzy jakieś mikstury Panoramixa, czyli miesza się ze sobą jakieś dwa rodzaje, ale nie znam szczegółów Gabryl ja bym sie sugerował serwisówą i zalał ori gm z domieszkiem ciernym do szpery, zadzwoń do opel miniewski to ci sprawdzą jaki był, wiem ze tylch olei iest od groma i teori spiskowych wiecej niz sper zostało na tym świecie dlatego z takimi sprawami sie poddałem i poprostu sprawdzam w serwisówce
Gabryl Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Opublikowano 27 Listopada 2023 Ok tak zrobię, pofatyguję się do ASO. Jeżeli chodzi o ori że ori olej do zwykłych mostów to już są niedostępne w Radomiu, od ok 2lat. Pytałem jakiś czas temu bo chciałem sobie wymienić, no ale skucha. Zapytam się co GM lał tam do szpery. Może w stanach jest dostępny
Pejdzel Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 7 godzin temu, Gabryl napisał(a): Ok tak zrobię, pofatyguję się do ASO. Jeżeli chodzi o ori że ori olej do zwykłych mostów to już są niedostępne w Radomiu, od ok 2lat. Pytałem jakiś czas temu bo chciałem sobie wymienić, no ale skucha. Zapytam się co GM lał tam do szpery. Może w stanach jest dostępny nie wiem czy tego samego teraz nie dają do np insygni opc
Rekomendowane odpowiedzi