pszczelaszkov Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Uwaga, znowu mnie natchnęło. Całe szczęście że nie robię renowacji tylko utrzymanie tego wynalazku w ruchu. Jak natchnienie zostanie to kto wie, może i wnętrze złoże z powrotem do końca lata. 3
Misiek Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 O kurłości Paaanie. Weszła aktualizacja po ...... Działanie konkret widzę. Wierzę, że skończysz do końca .... lata. Projekcik fajny i życzę doprowadzenia go do końca bo warto 1
Vision95 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 15 godzin temu, pszczelaszkov napisał(a): Uwaga, znowu mnie natchnęło. Całe szczęście że nie robię renowacji tylko utrzymanie tego wynalazku w ruchu. Jak natchnienie zostanie to kto wie, może i wnętrze złoże z powrotem do końca lata. Ostro
pszczelaszkov Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2025 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Do końca lata ? Którego Do ustalenia 1
pszczelaszkov Opublikowano wczoraj o 19:59 Autor Opublikowano wczoraj o 19:59 Żeby nie było że całkiem mi się znudziło. To nie moja wina że tapicer jeszcze mi deski nie oddał i wnętrze nie zrobione . Generalnie to podłogę mam prawie ogarniętą, tylko muszę machnąć jakimś spoiwem i farbą. bo prawa strona jest: No i ta lewa skończona Ochraniacz na stopy z rurek 30x5mm s355 sobie pohytałem żeby chociaż coś było solidne w tym wynalazku. Na to przyjdzie jakiś panel pvc czy inny hips i dopiero dywanik. Ale generalnie ma to pospinać podszybie i zastrzały do kielichów z podłogą będać schowanym żeby nikt głupich pytań nie zadawał. Nawet się nie chwaliłem że tutaj podłużnice są od środka zdrowe. Podejście do pompki sprzęglą od Omegi B zrobiłem i nawet pasuje. Miałem kilka innych rozkmin, chociażby to że z głupoty jak liczyłem długość korbowodów to zapomniałem że istnieje koronka od czujnika na wale i niestety tłok się nie mieści z nią. Wymyśliłem koło na zewnątrz Z czujnikiem od Dacii czy innego Renault 1.2 Tci Tylko muszę zrobić lepsze mocowanie, ale testowe daje widoczny przebieg przy 300rpm. Z tym wydechem nieszczęsnym też moje lenistwo nie pozwala zrobić ładnego zejścia w twinscroll. Podejście wygląda tak: Za szeroko, złe kąty i w ogóle ciężkie do spawania zakładając że 2-3 idą w jedno i 1-4 w drugie. Ale mamy XXI wiek, można drukować w 3D z metalu i takie maleństwo wymyśliłem Tak to powinno usiąść. Jedyny problem taki że miało być z inconelu, ale wyszło z 316L. Lato się zaczyna to kto wie może tym razem do jego końca się uda. Tylko deske rozdzielczą odzyskam. 2
OMEGATOR Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Noooo. Dzieje się. Brawo Ty. Czekamy na więcej fotek.
Rekomendowane odpowiedzi