Misiek Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca Jestem. Masz piątala ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... Liczę barany bo zasnąć nie mogę O tej godzinie spać idziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca W dniu 13.03.2024 o 20:44, Misiek napisał(a): O tej godzinie spać idziesz? Czasem się zdarza. Szczególnie jak bardzo szybko trzeba wstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca @OMEGATOR sprawdzenie łączności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca @Misiek jeszcze jest sygnał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Dobra Pany i Panewki. Pytanie standard leci Jak tam przygotowania do zlotu ? Fury dopieszczone ? Poskładane czy jeszcze w "proszku" ? Meldować mnie tu I weźta się za robotę w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 46 minut temu, Misiek napisał(a): Dobra Pany i Panewki. Pytanie standard leci Jak tam przygotowania do zlotu ? Fury dopieszczone ? Poskładane czy jeszcze w "proszku" ? Meldować mnie tu I weźta się za robotę w końcu Powiem Ci Misiu jak to u mnie wygląda. Wydech prawy środkowy w środku rozklekotany, zapycha z czasem. Wydech końcowy jeszcze gorzej . A poza tym zgłaszam gotowiść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Moja na ostatniej prostej. Za 2 tygodnie odbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 18.04.2024 o 09:41, Vision95 napisał(a): Moja na ostatniej prostej. Za 2 tygodnie odbieram Nie kłam. Monika odbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Nie kłam. Monika odbiera Ta, no zapomniałem Przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 1 minutę temu, Vision95 napisał(a): Ta, no zapomniałem Przecież Ale coś czuje, że będziesz ją ganiał w oczekiwaniu by szybciej przybyła w drodze powrotnej zapraszam w odwiedziny @Moniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu_Łysy_99 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 17.04.2024 o 22:50, Misiek napisał(a): Dobra Pany i Panewki. Pytanie standard leci Jak tam przygotowania do zlotu ? Fury dopieszczone ? Poskładane czy jeszcze w "proszku" ? Meldować mnie tu I weźta się za robotę w końcu Jeszcze w proszku składa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 19.04.2024 o 22:09, s_mama_iwy napisał(a): Ale coś czuje, że będziesz ją ganiał w oczekiwaniu by szybciej przybyła w drodze powrotnej zapraszam w odwiedziny @Moniczka Chyba przez Rzeszów będziemy wracali zobaczymy 3 godziny temu, Michu_Łysy_99 napisał(a): Jeszcze w proszku składa się Co tam modzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): Chyba przez Rzeszów będziemy wracali zobaczymy Co tam modzisz ? Nie namawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu_Łysy_99 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 23.04.2024 o 12:57, Vision95 napisał(a): Co tam modzisz ? Wszystko po trochu i nic na poważnie nie no a tak na poważnie to odrdzewianie spodu żeby koła same nie pojechały a jak to ogarnę to trzeba będzie trochę przód spasować bo Sylwek mi spokoju nie da będzie mi to wypominał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 8 godzin temu, Michu_Łysy_99 napisał(a): Wszystko po trochu i nic na poważnie nie no a tak na poważnie to odrdzewianie spodu żeby koła same nie pojechały a jak to ogarnę to trzeba będzie trochę przód spasować bo Sylwek mi spokoju nie da będzie mi to wypominał O to może być ciekawie działaj działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Co tak Cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Wszyscy zarobieni. PorządkiWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Ja do Hamburga lecę, ostatni dzień i urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Długi weekend. Dopiero 6 maj do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Długi weekend. Dopiero 6 maj do pracy Jeszcze jutro i dopiero 6 goWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Niech Ci będzie Misiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Ja dzisiaj godzinę szybciej ale długi weekend dopiero we wtorek o 15.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia I 6-tego do roboty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): I 6-tego do roboty To fakt a jeszcze jakaś niespodzianka na majówkę mnie czeka więc oczekuje z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi