Skocz do zawartości

Omegi zgłoszone do konkursu foto miesiąca "Grudzień 2024" - kliknij zdjęcie aby powiększyć

1.JPG2.jpg3.jpeg4.jpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może tuleje na wahaczach 

Opublikowano

u mnie prawdopodobnie mc person do wymiany bo coś strzela porządnie, nabicie klimy, i zrobienie radia bo szumi dziad w mieście nawet ;/

Opublikowano
10 godzin temu, Misiek napisał(a):

Ja idę spać bo jutro do ciężkiej roboty. A wy:

SPAMOWAĆ !!!

Do zlotu niecałe 3 tygodnie moi mili 🙂 Jak tam postępy przy waszych czterech kółkach ?

Dziś bedą przednie opony. jutro sróby, w srode tył opony. mam nadzieje ze tokarz sie wyrobi do piątku z felgami. poza tym to juz nie mam siły nic robic przed zlotem moze jeszcze rolke napinacza zmienie i tyle. jak by nie było to daily gruz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Vision95 napisał(a):

Może tuleje na wahaczach 

Wszystko sztywne, nie ma do czego się przypierdaczyć

Opublikowano
Teraz, Gabryl napisał(a):

Wszystko sztywne, nie ma do czego się przypierdaczyć

skasuj luz na slimaku pewnie wystarczy

Opublikowano
3 minuty temu, Pejdzel napisał(a):

skasuj luz na slimaku pewnie wystarczy

Jeżeli to ślimak to byłaby prosta robota. Z kardanem jest już więcej zabawy. Zobaczymy po sprawdzeniu

Opublikowano
5 minut temu, Gabryl napisał(a):

Jeżeli to ślimak to byłaby prosta robota. Z kardanem jest już więcej zabawy. Zobaczymy po sprawdzeniu

zacznij od slimaka, moim zdaniem zeby na kardanie miec luz to trzeba miec nie farty ale nie wykluczam

Opublikowano
54 minuty temu, Pejdzel napisał(a):

zacznij od slimaka, moim zdaniem zeby na kardanie miec luz to trzeba miec nie farty ale nie wykluczam

:thumbsup: Sprawdzimy wszystko :smile:

Opublikowano

Wstawać 😁 2 tygodnie 🤣🤣

Opublikowano

U szał w spamie, wszyscy się doczekać nie mogą 😁

• Haha 1
Opublikowano

Nie ma czasu kiedy pisać

Opublikowano

O wszyscy szykują się na zlot 😁

Opublikowano

Oczywiście. Zapiernicz że ho ho. Pucują na konkursy i omegę zlotu

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano

Dokładnie 😁😁😁

Opublikowano (edytowane)

Puk puk 😁

Edytowane przez OMEGATOR
Opublikowano

O jeden jest. Co tam dziadek ??? Emocjonalnie naszykowany na spam zdjęć ze zlotu ?

Opublikowano
W dniu 27.05.2024 o 10:51, Pejdzel napisał(a):

Zlot tuż tuż. Udało mi się wszystko posprawdzać. Luz na kardanie puki co nie zdiagnozowany. Ale na przekładni już tak. Tak jak @Pejdzel mówiłeś. Ale to nie koniec złych wieści :masakra: Przenoszę temat do "naszeOmegi"

• Lubię to 2
Opublikowano

W mojej sytuacji dzisiaj jest ostatni dzień na ogarnianie auta 😄 Więc trzeba gonić. 😄 

Opublikowano

No my pokonaliśmy wczoraj ponad 300km z cieknącą przekładnią i luzem w kierze jak w żuku, obyło się nawet bez dolewek. Na piątek wziąłem urlop na sprzątanie ostateczne przed przyjazdem na zlot. Wczoraj po ulewie zepsuł się jeszcze szyberdach. Po otworzeniu nie chciał się domknąć do końca, jakby coś ppdeszło. Jakoś to ogarnąłem, ale nie wiem co jest przyczyną więc ponownie nie otwieram IMG-20240608-WA0000.thumb.jpg.df542f3b08908a135e70ebe5721471db.jpg

Opublikowano

Dawaj dawaj 

Opublikowano

1 dzień 19 godzin ☺️

• Lubię to 2
Opublikowano

O już się doczekać nie może 😁

• Haha 1
Opublikowano

Wstawać pijaki do roboty 😄

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano

No już wstał już wstał 😁

Opublikowano

Też już gonię, nie ma zmiłuj 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...