s_mama_iwy Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 8 minut temu, Misiek napisał(a): Jutro do pracy - rodacy Ja nie wiem czemu Ty te kły szerzysz 1
s_mama_iwy Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 6 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Dobry . I słoneczko dziś pięknie świeci od rana. Prawda.. u nas cały tydzień ma być piękny i ciepły 1
CzasiU Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Jak tam żyjecie w ten piękny i wolny od pracy poniedziałek?
Vision95 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 15 minut temu, CzasiU napisał(a): Jak tam żyjecie w ten piękny i wolny od pracy poniedziałek? Chyba ty … 1
CzasiU Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 10 minut temu, Vision95 napisał(a): Chyba ty … A no jak wy chlaliście w Sobotę to ja Arbait u wroga Teraz odpoczywam Teee... Iveco ci się zepsuło, bo błędów nie pokazuje Edytowane 26 Lutego przez CzasiU
Vision95 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Generalnie troche je podleczyli, bo tydzień temu wszystko się paliło Za 2-3 tygodnie składanie po kolizji będzie ...
CzasiU Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 5 godzin temu, Vision95 napisał(a): Generalnie troche je podleczyli, bo tydzień temu wszystko się paliło Za 2-3 tygodnie składanie po kolizji będzie ... Czyli jednak przybili typowi winę... teraz to będziesz miał laleczke
Vision95 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 11 godzin temu, CzasiU napisał(a): Czyli jednak przybili typowi winę... teraz to będziesz miał laleczke Na to wychodzi
OMEGATOR Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 19 godzin temu, CzasiU napisał(a): teraz to będziesz miał laleczke Taką dmuchaną ? 2
Misiek Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Taką dmuchaną ? Głodnemu chleb na myśli
CzasiU Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Taką dmuchaną ? Zamazałem trochę bo nie wiem czy mamy cenzure, zresztą jest grubo po 22 xD 2
OMEGATOR Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 21 godzin temu, Misiek napisał(a): Głodnemu chleb na myśli Ja już stary dziadek i dawno już nie mogę
Misiek Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego Ja już stary dziadek i dawno już nie mogę Zawsze możesz liczyć na kolegów Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Jus-Tinka Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 9 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Jeszcze tylko jutro i w....olne witaj w klubie sobót wolnych 1
Misiek Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca 21 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Jeszcze tylko jutro i w....olne Widać pilnujesz się. Chwali się to ..... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 2
Misiek Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca 2 godziny temu, Jus-Tinka napisał(a): witaj w klubie sobót wolnych Do wyjaśnienia 2
OMEGATOR Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 10 godzin temu, Misiek napisał(a): Widać pilnujesz się. Chwali się to ..... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Czekam na odpowiednią chwilę To będzie trzeci raz. I będzie jakaś nagroda
Misiek Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca 35 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Czekam na odpowiednią chwilę To będzie trzeci raz. I będzie jakaś nagroda Się pomyśli .....
OMEGATOR Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca W dniu 1.03.2024 o 19:33, Misiek napisał(a): Się pomyśli ..... Myśl myśl.
OMEGATOR Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... Liczę barany bo zasnąć nie mogę 1
Rekomendowane odpowiedzi