Misiek Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca Jestem. Masz piątala ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Misiek Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... Liczę barany bo zasnąć nie mogę O tej godzinie spać idziesz?
OMEGATOR Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca W dniu 13.03.2024 o 20:44, Misiek napisał(a): O tej godzinie spać idziesz? Czasem się zdarza. Szczególnie jak bardzo szybko trzeba wstać.
Misiek Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia Dobra Pany i Panewki. Pytanie standard leci Jak tam przygotowania do zlotu ? Fury dopieszczone ? Poskładane czy jeszcze w "proszku" ? Meldować mnie tu I weźta się za robotę w końcu
Gabryl Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 46 minut temu, Misiek napisał(a): Dobra Pany i Panewki. Pytanie standard leci Jak tam przygotowania do zlotu ? Fury dopieszczone ? Poskładane czy jeszcze w "proszku" ? Meldować mnie tu I weźta się za robotę w końcu Powiem Ci Misiu jak to u mnie wygląda. Wydech prawy środkowy w środku rozklekotany, zapycha z czasem. Wydech końcowy jeszcze gorzej . A poza tym zgłaszam gotowiść
Vision95 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Moja na ostatniej prostej. Za 2 tygodnie odbieram
OMEGATOR Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 18.04.2024 o 09:41, Vision95 napisał(a): Moja na ostatniej prostej. Za 2 tygodnie odbieram Nie kłam. Monika odbiera
Vision95 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Nie kłam. Monika odbiera Ta, no zapomniałem Przecież
s_mama_iwy Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 1 minutę temu, Vision95 napisał(a): Ta, no zapomniałem Przecież Ale coś czuje, że będziesz ją ganiał w oczekiwaniu by szybciej przybyła w drodze powrotnej zapraszam w odwiedziny @Moniczka
Michu_Łysy_99 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 17.04.2024 o 22:50, Misiek napisał(a): Dobra Pany i Panewki. Pytanie standard leci Jak tam przygotowania do zlotu ? Fury dopieszczone ? Poskładane czy jeszcze w "proszku" ? Meldować mnie tu I weźta się za robotę w końcu Jeszcze w proszku składa się
Vision95 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 19.04.2024 o 22:09, s_mama_iwy napisał(a): Ale coś czuje, że będziesz ją ganiał w oczekiwaniu by szybciej przybyła w drodze powrotnej zapraszam w odwiedziny @Moniczka Chyba przez Rzeszów będziemy wracali zobaczymy 3 godziny temu, Michu_Łysy_99 napisał(a): Jeszcze w proszku składa się Co tam modzisz ?
s_mama_iwy Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): Chyba przez Rzeszów będziemy wracali zobaczymy Co tam modzisz ? Nie namawiam
Michu_Łysy_99 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 23.04.2024 o 12:57, Vision95 napisał(a): Co tam modzisz ? Wszystko po trochu i nic na poważnie nie no a tak na poważnie to odrdzewianie spodu żeby koła same nie pojechały a jak to ogarnę to trzeba będzie trochę przód spasować bo Sylwek mi spokoju nie da będzie mi to wypominał 2
Vision95 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 8 godzin temu, Michu_Łysy_99 napisał(a): Wszystko po trochu i nic na poważnie nie no a tak na poważnie to odrdzewianie spodu żeby koła same nie pojechały a jak to ogarnę to trzeba będzie trochę przód spasować bo Sylwek mi spokoju nie da będzie mi to wypominał O to może być ciekawie działaj działaj
Misiek Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia Wszyscy zarobieni. PorządkiWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Vision95 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ja do Hamburga lecę, ostatni dzień i urlop
Misiek Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia Długi weekend. Dopiero 6 maj do pracy Jeszcze jutro i dopiero 6 goWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
s_mama_iwy Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ja dzisiaj godzinę szybciej ale długi weekend dopiero we wtorek o 15.00
s_mama_iwy Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): I 6-tego do roboty To fakt a jeszcze jakaś niespodzianka na majówkę mnie czeka więc oczekuje z niecierpliwością
Rekomendowane odpowiedzi