Wąski Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Poszukuję właściciela tej omegi co na zdj stoi w Grójcu na ul.Kościelnej Silnik jaki jest w niej to 3.2 V6 na emblemacie w środku skóra czy pełna elektryka nie wiem roleta tylnej szyby alarm szyberdach radio z androidem Omega stoi tam od jakiś 2 lat jak nie lepiej Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 3
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Pytałem znajomego z Grójca, mowi ze auto kojarzy bo od dawna stoi pod stara komenda ale nie wie czyje takze będzie problem z ustaleniem wlasciciela... 1
s_mama_iwy Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 51 minut temu, Grabarz napisał(a): Pytałem znajomego z Grójca, mowi ze auto kojarzy bo od dawna stoi pod stara komenda ale nie wie czyje takze będzie problem z ustaleniem wlasciciela... Ale lipa.. bo może by udało się uratować..
Misiek Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Szkoda, bo mogłaby zyskać "drugie" życie.....
s_mama_iwy Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 11 minut temu, Misiek napisał(a): Szkoda, bo mogłaby zyskać "drugie" życie..... Właśnie
Wąski Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Ale lipa.. bo może by udało się uratować.. Zawsze by można było uratować zależy od chęci i kasy Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1
Pejdzel Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego W dniu 28.01.2024 o 10:18, Wąski napisał(a): Zawsze by można było uratować zależy od chęci i kasy Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka btw ona nie ma recaro z b? ona sie gdzies na juz nieistniejącym forum przewineła i coś mi swita a tu zagłówki z dziurą widze
Wąski Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego btw ona nie ma recaro z b? ona sie gdzies na juz nieistniejącym forum przewineła i coś mi swita a tu zagłówki z dziurą widzeCzy to fotele z b to nie wiem ale wiem że to są trochę kubełki i dziurą w zagłówku podgrzewane i skóra więcej nie wiem Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Czy to fotele z b to nie wiem ale wiem że to są trochę kubełki i dziurą w zagłówku podgrzewane i skóra więcej nie wiem Wysłane z mojego T782H przy użyciu TapatalkaBędę dziś w okolicy to zerkne może zdj zrobię Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Gabryl Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Siema. Jakiś progres w dochodzeniu? Czy bieda dalej tam stoi?
Rekomendowane odpowiedzi