Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dandi Opublikowano 13 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Maja (edytowane) Witam jak niektórzy wiedzą jak zawsze robię spoty weekend i będę robić tym razem też był robiony w Maju 2024 i jak zawsze było mega ludzie dopisali nie zawiedli stara ekipa i nowi znajomi było mega spędzony czas trochę napraw jak zawsze u @ZwierzUi odbiór wypatrywanie od jesieni omegi @Moniczkamam nadzieję że zadowoleni wszyscy byli a co niektórzy przepiciale to już inny tematdziękuję wszystkim za przyjazd a tym co nie mogli być to spokojnie przyjedziemy i do was ekipą Dziękuję @Ricardo @CzasiU @Pejdzel @chrosciu00 @Moniczka i jej Mruczkowi @ZwierzU a i tobie Michał Hyłka nie pokonany i jedyny co przepił Zawierza Edytowane 13 Maja przez Dandi 7
Dandi Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja (edytowane) 1 minutę temu, Vision95 napisał(a): To fakt tyle przeleciał trasy bez problemu ale to M57 Edytowane 13 Maja przez Dandi
Vision95 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Impreza za******a jak zawsze, jak zwykle pokazałem co potrafię i skończyłem pierwszy pogoda super, fura odebrana, pobawione, wypite oby więcej takich imprezek. Ale następną u dziadka robimy 4
ZwierzU Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja No ja tylko w kwestii tego niby "przepicia" to przypominam że po pierwsze nie padłem.... nikt mnie nie widział nawalonego to raz a dwa następnego dnia pokazałem pazur zwierza i wygrałem w cuglach więc proszę nie wprowadzać w błąd publiczności A tak na marginesie Michał to przekozak je w ch.... i zacny zawodnik panie oj zacny Spot jak zawsze na probsie dużo sie działo oj i dużo nie można opowiedzieć ale z taką ekipą warto czochrać kota oj warto P.S ja liczę na wincyj 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jus-Tinka Opublikowano 13 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Maja 2 minuty temu, ZwierzU napisał(a): No ja tylko w kwestii tego niby "przepicia" to przypominam że po pierwsze nie padłem.... nikt mnie nie widział nawalonego to raz a dwa następnego dnia pokazałem pazur zwierza i wygrałem w cuglach więc proszę nie wprowadzać w błąd publiczności A tak na marginesie Michał to przekozak je w ch.... i zacny zawodnik panie oj zacny Spot jak zawsze na probsie dużo sie działo oj i dużo nie można opowiedzieć ale z taką ekipą warto czochrać kota oj warto P.S ja liczę na wincyj zostaw Kota w spokoju, bobra się czochra...bobra 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ZwierzU Opublikowano 13 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Maja Oj tam oj tam.... Jak przyjdzie ochota to i bober Kota wychrobota 5
Dandi Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja Godzinę temu, ZwierzU napisał(a): No ja tylko w kwestii tego niby "przepicia" to przypominam że po pierwsze nie padłem.... nikt mnie nie widział nawalonego to raz a dwa następnego dnia pokazałem pazur zwierza i wygrałem w cuglach więc proszę nie wprowadzać w błąd publiczności A tak na marginesie Michał to przekozak je w ch.... i zacny zawodnik panie oj zacny Spot jak zawsze na probsie dużo sie działo oj i dużo nie można opowiedzieć ale z taką ekipą warto czochrać kota oj warto P.S ja liczę na wincyj Będzie więcej i zapewniam cię ekipa się powiększy ja kiedyś to było choć teraz wcale nie było nas mało
Dandi Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja Godzinę temu, Vision95 napisał(a): Omeg mało, chociaż moje były dwie Nie liczą się auta liczą się ludzi a ich było jak zawsze 1
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Teraz, Dandi napisał(a): Nie liczą się auta liczą się ludzi a ich było jak zawsze O to to to 1
ZwierzU Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 35 minut temu, Miszcz M57 napisał(a): Co do wygrania w cuglach i pazura zwierza to takie emeryckie tempo już miałeś ze Ci dałem spokój Tia i to emeryckie tempo zmogło Cię kole poludnia i wyłączyło na trzy godz na odespanie a "emeryt" tańczył dalej heheh dobra koniec piepszenia będzie druga runda z sekundantami żeby nikt sobie zasług nie przypisywał :))) No i teraz to i ja się boję bo 6 promili we krwi jest teraz baaaaardzo możliwe heheheh 2
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Generalnie bym rzekł, że oboje jesteście alkusami na potęgę. Kto to widział chlać cały weekend 1
ZwierzU Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 5 minut temu, Vision95 napisał(a): Generalnie bym rzekł, że oboje jesteście alkusami na potęgę. Kto to widział chlać cały weekend O wypraszam sobie te wredne kalumnie i wręcz potwarz bo nie cały nie cały, w niedzielę ani kropelki 1
ZwierzU Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 2 minuty temu, Vision95 napisał(a): A no przecież, niedziela czas do domu No i namówiłeś na zlocie Team piejmy i w niedzielę trzymam za słowo 1
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Teraz, Jus-Tinka napisał(a): Ciekawie brzmią Wasze opowieści Nie pytaj lepiej co się działo
Jus-Tinka Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Nie pytam, aż się boję , ale myślę że zobaczę kiedyś replay 1
Dandi Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja (edytowane) 27 minut temu, Jus-Tinka napisał(a): Nie pytam, aż się boję , ale myślę że zobaczę kiedyś replay Zobaczysz oczywiście przecież już zostałaś zaproszona z Mężem ale boje się bo on nie podoła im a skończyć może źle tydzień urlopu odrazu trzeba brać to takie małe co nieco przywiezione przez @Miszcz M57 Edytowane 14 Maja przez Dandi
CzasiU Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 3 minuty temu, Dandi napisał(a): Zobaczysz oczywiście przecież już zostałaś zaproszona z Mężem ale boje się bo on nie podoła im a skończyć może źle tydzień urlopu odrazu trzeba brać to takie małe co nieco przywiezione przez @Miszcz M57 @Misiek to po takim tripie musiałby wziąć z miesiąc urlopu 1
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 39 minut temu, Dandi napisał(a): Zobaczysz oczywiście przecież już zostałaś zaproszona z Mężem ale boje się bo on nie podoła im a skończyć może źle tydzień urlopu odrazu trzeba brać to takie małe co nieco przywiezione przez @Miszcz M57 Mało, moich nie ma i czasia
Vision95 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Po za tym czym się tu szczycić… tydzień chlania przechlali w jeden weekend. Zero ekonomii
Rekomendowane odpowiedzi