wisien97 Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Witam to moja omega b fl 2003r 2.2 16v na podtlenku BRC Rzeczy które w niej wymieniłem dodając estetyki -Alufelgi z 16 na 17 -Dokładka -sportowy zawias z sprężyna h&r -Grill irmcher -końcowy tłumik steinmanz -lampy przód czarne bo Xenon -lotka na klapę Mogliście widzieć ją w kalendarzu miesiąc Luty 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października (edytowane) O to to, chcemy więcej. Czemu 2.2 i chce ja na żywo zobaczyć a nie ciągle wymówki Edytowane 2 Października przez Vision95 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Cieszę się, że przedstawiłeś nam swoją omegę. Mam nadzieję, że w miarę możliwości i czasu temat będzie aktualizowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października (edytowane) 8 godzin temu, Vision95 napisał(a): O to to, chcemy więcej. Czemu 2.2 i chce ja na żywo zobaczyć a nie ciągle wymówki Lepiej 2.2 niż kopciucha A do tego ta z plakatu nie zgnije . Edytowane 2 Października przez OMEGATOR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października No nie wiem panie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi