Jvsi Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia 1 minutę temu, Misiek napisał(a): Dawaj składaj, maluj i dawaj foto Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Czekam az temperatury beda na plusie
Vision95 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Kurde ciekawi mnie to radio, chciałbym takie do siebie ale bez przesady, że taki hajs. Chociaż Car Play i inne funkcje są motywujące.... Zamawiaj przekaźnik, żebyś mógł Cida z manetki operować.. Odezwij się na MSG. Dam ci namiary, koszt 250pln. Chyba, że już kupiłeś a ja tego nie wychwyciłem
Jvsi Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia 22 minuty temu, Vision95 napisał(a): Kurde ciekawi mnie to radio, chciałbym takie do siebie ale bez przesady, że taki hajs. Chociaż Car Play i inne funkcje są motywujące.... Zamawiaj przekaźnik, żebyś mógł Cida z manetki operować.. Odezwij się na MSG. Dam ci namiary, koszt 250pln. Chyba, że już kupiłeś a ja tego nie wychwyciłem Do miśka się uśmiechnę bo ja w takich tematach jestem noga. Będę je montował jak się zrobi ciepło i wszystkie graty kupię brakuje mi jeszcze RCA do wzmaka na tył. Postaram się złożyć na rozpoczęcie sezonu. 1
Vision95 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 19 minut temu, Jvsi napisał(a): Do miśka się uśmiechnę bo ja w takich tematach jestem noga. Będę je montował jak się zrobi ciepło i wszystkie graty kupię brakuje mi jeszcze RCA do wzmaka na tył. Postaram się złożyć na rozpoczęcie sezonu. A co? Radio nie ma takiego wyjścia? czy o co Ci dokładnie chodzi
Jvsi Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Czas coś napisac było trochę zastoju ale się ruszyło walka była ciężka ale dzięki pomocy @Misiek i @Pitsons1udało się uruchomic to cudo techniki od Pioneer-a. Oczywiście nie był bym sobą jakby mi nie zostały dwa wkręty . Głównym problemem było uruchomienie fabrycznego nagłośnienia Bosse,na szczęście udało się. Głośniki graja o wiele lepiej niż na ncdc. Zostało jeszcze zrobienie podtrzymania pamięci bo niestety ustawienia kasują się.. W najbliższym czasie czeka mnie walka z zasilaniem wzmacniacza. @Vision95 dzięki za kibicowanie. 3
Misiek Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 28 minut temu, Jvsi napisał(a): Zostało jeszcze zrobienie podtrzymania pamięci bo niestety ustawienia kasują się Od podtrzymania pamięci przeważnie jest kabelek koloru żółtego. Powinien on być stale podłączony pod aku. Czasami jednak się spotkałem że czerwony z żółtym potrafią być zamienione pinami w kostce ...
Jvsi Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego 6 godzin temu, Vision95 napisał(a): Ramki se kup Ramkę będę raczej drukował bo ona jest pod kątem . Jak zrobię wszystko to przymierzę fabryczną bo była w zestawie.
Vision95 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Są takie dedykowane pod Omegę 2 din. Nie pasuje to?
Jvsi Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Jeśli ktoś dysponuje jakimś fotkami z przejścia z komory silnika do kabiny był bym wdzięczny. Oczywiście mowa o kablu zasilającym wzmacniacz Edytowane 10 Lutego przez Jvsi 1
Vision95 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Obok serwa hamulcowego za silnikiem są dwie gumy. Tam masz wjazd do komory silnika. Edytowane 11 Lutego przez Vision95
Jvsi Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego 13 godzin temu, Vision95 napisał(a): Obok serwa hamulcowego za silnikiem są dwie gumy. Tam masz wjazd do komory silnika. Jak mie dam rady to mam inny sposób 1
Jvsi Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca Hejka trochę czasu minęło ale to nie znaczy że nic się nie działo. Dziś po wielkiej mordendze położyłem zasilanie z aku do wzmaka. Zostało jeszcze troche ale myślę w przyszłym tygodniu będą już testy głośnika. 2
Jvsi Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca Kolejne graty docierają także mam nadzieję że w weekend będą pierwsze testy 3
Jvsi Opublikowano Niedziela o 17:52 Autor Opublikowano Niedziela o 17:52 @Misiek przyszedł czas na kolejny etap modyfikacji, dziś zrobiłem stół do prac nie jest może ładny ale na pewno praktyczny. Mycie potem będzie matowanie no i kolorek. 2
Misiek Opublikowano Poniedziałek o 16:28 Opublikowano Poniedziałek o 16:28 To jeszcze nie zamontowane ?
Rekomendowane odpowiedzi