Skroba Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Dziś zjawiliśmy się na spocie zaprzyjaźnionego klubu "Nietypowy Opel" pod Stadionem Narodowym. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Skroba a co to za piękności stoją obok Twego denaturatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 20 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): @Skroba a co to za piękności stoją obok Twego denaturatu? A to Omega A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 9 minut temu, Skroba napisał(a): A to Omega A bystrzak z ciebie Zaproś go na forum niech sie pochwali. Gada po Polsku?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 3 minuty temu, Vision95 napisał(a): bystrzak z ciebie Zaproś go na forum niech sie pochwali. Gada po Polsku?? Nawet gada, jak będzie na kolejnym spocie, zaproszę go na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Kiedyś chciałem kupić taką omege A, jest na prawdę sztos. Ale ceny z kosmosu i zrezygnowałem. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 2 godziny temu, Skroba napisał(a): A to Omega A I do tego FL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 28.10 odbył się spot zaprzyjaźnionych grup : Nietypowy Opel i Girls Night Power w galerii Północnej, oczywiście była i nasza "skrobna" delegacja. Poznaliśmy dodatkowo Cars Grudusk, którego witamy na naszym forum I na deser "Księdzu" który zadbał o mszalne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 received_3602542900064413.mp4 Ludzie na parkingu w galerii dziwnie się patrzyli, zupełnie nie wiem dlaczego? received_292965136873566.mp4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Super. Fajnie tam macie w tej Wwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Czołem, słuchajcie zbieramy się ekipą i wpadamy na Nietypowego Opla Spotykamy się o 17:45 na parkingu Carrefour ul. Światowida 18. Do zobaczenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Szkoda, że tak daleko mamy. Ehhh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 My narazie jeszcze odpadamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Możliwe że ja wpadnę bo mam w miarę bliskoWysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Oficjalna informacja będę na zlocie z dziewczyną Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Siema został ogłoszony kolejny zlot tym razem w grudniu więcej informacji niżej ️Witajcie Oplomaniacy ️Zapraszam was na sobotni (09.12.23) spot na którym będziemy zbierali rzeczy dla schroniska Więcej info znajdziecie już wkrótce w przypiętym poście na wydarzeniu Spot odbędzie się w Galerii Północnej przy ul. Światowida 17, parking /poziom -2 R1Zaczynamy od godziny 19:00 Na spocie będzie dostępna diagnostyka komputerowa, wyciąganie PINu Car Pass.Proszę o zachowanie kultury nie upalanie i nie śmiecenie, kategoryczny zakaz spożywania % ️Bierzcie znajomych i wpadajcie, nie tylko Oplomaniacy są mile widziani ️ W razie jakichkolwiek pytań piszcie śmiało na privWysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 @Skroba , @Pejdzel , @Żaba ..... jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 No też mam plan jechać i może nie będę jedyny omega jak wczoraj Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Teraz, Wąski napisał(a): No też mam plan jechać i może nie będę jedyny omega jak wczoraj Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka @Skroba ty nie byłeś ..... ? Jak to .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 W dniu 19.11.2023 o 22:40, Misiek napisał(a): @Skroba ty nie byłeś ..... ? Jak to .... ? Miałem jechać, ale niestety nie dałem rady. A co do 09.12 to jadę, ale na naszą klubową Wigilię przecież 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 11 godzin temu, Skroba napisał(a): Miałem jechać, ale niestety nie dałem rady. A co do 09.12 to jadę, ale na naszą klubową Wigilię przecież o to to ! @WąskiCiebie również zapraszamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Bardzo chętnie przemyśle na szybko bo jednak grudzień to miesiąc wydatków święta sylwester itd ale będzie możliwość to jak najbardziej wpadnę Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi