Daremenes Opublikowano Wtorek o 11:49 Autor Opublikowano Wtorek o 11:49 Z tą moją omcią to prędzej do klubu dinozaurów jak do teamu opla, ale nie jest tak źle by nie mogło być gorzej, tak czy tak zawsze będzie młodsza ode mnie o całe 11 lat 1
Vision95 Opublikowano Wtorek o 16:02 Opublikowano Wtorek o 16:02 Zarzyna Omegę A witaj i mam nadzieję że zobaczę na żywo
Misiek Opublikowano Wtorek o 16:08 Opublikowano Wtorek o 16:08 Super że zawitałeś i przedstawiłeś swoje autko. Digital robi tu robotę. Chyba są tu jeszcze 3 "A" - @OMEGATOR @pszczelaszkov @Ryba 1
OMEGATOR Opublikowano Środa o 10:27 Opublikowano Środa o 10:27 No ładna . Dawaj więcej fotek. Fajnie że kolejna OA na grupie
Daremenes Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu W dniu 10.06.2025 o 18:02, Vision95 napisał(a): Zarzyna Omegę A witaj i mam nadzieję że zobaczę na żywo Od teraz będę jeździł Caddym, by do najbliższego zlotu Omegi nie popsuć.
Daremenes Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu W dniu 11.06.2025 o 12:27, OMEGATOR napisał(a): No ładna . Dawaj więcej fotek. Fajnie że kolejna OA na grupie Tu są moje filmy, Prawdziwy dym można usłyszeć tylko na filmach. https://www.youtube.com/channel/UCtqpEMtWLCGR_6PQejGZoWw
Rekomendowane odpowiedzi