Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Video or didn't happen 😛

Widać dobra robota, bo dobry majster robił 😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bucyna jest dobra ino w Caterze 🤣🤣🤣

• Dziękuję 1
Opublikowano

W sumie nie mam fotek, Ściągnąłem dzisiaj kolektor ssący z omci, robiłem przegląd co trzeba ogarnąć i zmieniałem świece żarowe, okazało się, że kupiłem złe.. 1 świeca była spalona, wsadziłem jakąś starą używkę która była w drugim silniku.. Na razie musi jeździć 🙂IMG_7695.JPEG

Zamontowałem także kulkę od @Gabryl Może się kiedyś przydać 🙂 

DEAB9FBA-1D0A-4E27-A6A5-49E3F26EE363.jpg

• Lubię to 2
Opublikowano

Nie no panie. Ściągaj tą kulkę jak najszybciej. Jak to wygląda. Psuje całą wizję auta.

Opublikowano
26 minut temu, OMEGATOR napisał(a):

Nie no panie. Ściągaj tą kulkę jak najszybciej. Jak to wygląda. Psuje całą wizję auta.

to jest tak na zaś jak będę potrzebować coś zaciągnąć.. Zaczynam się nie mieścić w samochód i może się przydać. Hak był cay czas a kulke wrzucimy do bagażnika i nie było tematu 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano

Dzisiaj była próba założenia Oil Catch Tank ale nie udana. Przewód który kupiłem jest za twardy. Trzeba zmienić na jakiś inny bardziej miękki i będzie git. Jedyne co, to w sumie założyłem stożek i zamontowałem docelowo zbiorniczek na olej. 🙂 

IMG_7713.JPEGIMG_7714.JPEGIMG_7715.JPEGIMG_7716.JPG

108c2ec4e6b54961b028bd34679a8693.JPEG

Dalsza akcja montażu będzie po zlocie łódzkiego ponieważ nie będę ryzykować usterek przed wyjazdem 🙂 Więc odliczamy. w piątek 26.09 wyjazd 🙂

• Lubię to 2
Opublikowano

W sumie chciałem się pochwalić, że założyłem OCT pomyślnie. Musiałem dokupić przewody gięte które pasują prawie idealnie, jeden trochę za długi ale udało się to sprytnie ułożyć, że nie pręży ani przeważa. ;D 

IMG_7793.JPEG

• Lubię to 3
Opublikowano

Nie wiem czy ta karbowana rura będzie utrudniać zbieranie oleju i czy sam olej nie będzie w tych zakamarkach tej rury zostawał. Bardziej bym tu widział gładką rurę. Ale może się mylę. W każdym razie - jeździć obserwować 🙂 

Opublikowano

Ona w środku jest gładka właśnie a z zewnątrz tak wygląda bo ma być giętka. Zobaczymy, dzisiaj testy bo w traskę 🙂

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Październik przyszedł więc trzeba było pomyśleć o garażu dla omci. Sprzątanie, odnawianie i malowanie 🙂 trochę się zeszło ale jeszcze nie skończony. Trzeba domalować raz bądź dwa razy tak myślę. Plus jeszcze może posadzkę wylejemy nową.

IMG_7863.JPEGIMG_7864.JPEGIMG_7865.JPEGIMG_7866.JPEGIMG_7867.JPEGIMG_7868.JPEGIMG_7869.JPEGIMG_7870.JPEGIMG_7871.JPEGIMG_7874.JPEGIMG_7877.JPEGIMG_7878.JPEGIMG_7879.JPEG

• Lubię to 3
Opublikowano

Dodatkowo miałem parę minut roboty przy webasto, Musiałem dokręcić wydech na chama ponieważ Eberspacher miał ciut mniejszy. Ogarnięcie kabli i wszystko działa jak należy. Więc teraz jest gdzie spać haha 😄  

Opublikowano
31 minut temu, Vision95 napisał(a):

Październik przyszedł więc trzeba było pomyśleć o garażu dla omci. Sprzątanie, odnawianie i malowanie 🙂 trochę się zeszło ale jeszcze nie skończony. Trzeba domalować raz bądź dwa razy tak myślę. Plus jeszcze może posadzkę wylejemy nową.

IMG_7863.JPEGIMG_7864.JPEGIMG_7865.JPEGIMG_7866.JPEGIMG_7867.JPEGIMG_7868.JPEGIMG_7869.JPEGIMG_7870.JPEGIMG_7871.JPEGIMG_7874.JPEGIMG_7877.JPEGIMG_7878.JPEGIMG_7879.JPEG

W kontekście garażu widzę robisz za nas 2ch 😄

Luks robota. Szkoda że tak wąsko jest, bo byś se kanał wykopał i byłaby bajeczka panie

Opublikowano
42 minuty temu, CzasiU napisał(a):

W kontekście garażu widzę robisz za nas 2ch 😄

Luks robota. Szkoda że tak wąsko jest, bo byś se kanał wykopał i byłaby bajeczka panie

Może i dało by radę coś zrobić ale ani prądu ani nic… mam w sumie agregat ale nie wiem. Zobaczymy, najpierw jedno trzeba skończyć 

Opublikowano

Na lewo podciągniesz od sąsiadów xD

Gdzieś widziałem typa co w takim garażu, zrobił zejście niby do kanału a tam wyjebana kanciapa z łóżkiem, TV i łazienką jakieś 20m2 😄

To chyba u Ruskich było 😄

• Haha 1