Vision95 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia Hahaa, spokojnie będzie dobrze. Niebawem
Vision95 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Niebawem nowy rok a lista nie rośnie Jeden domek przytulny będzie ? 1
CzasiU Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Vision95 napisał(a): Niebawem nowy rok a lista nie rośnie Jeden domek przytulny będzie ? Na razie wychodzi na to że będę się bawił tylko z Miśkami. O akurat nasza trójeczka (Misiek na akordeonie) Edytowane 2 godziny temu przez CzasiU
Misiek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, CzasiU napisał(a): Na razie wychodzi na to że będę się bawił tylko z Miśkami. O akurat nasza trójeczka (Misiek na akordeonie) I mikrofony i............. @ZwierzU
Vision95 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu No przecież opłaciłem zaliczke to czego chcesz
CzasiU Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Vision95 napisał(a): No przecież opłaciłem zaliczke to czego chcesz Ja patrze po opłaconej całości 54 minuty temu, Misiek napisał(a): I mikrofony i............. @ZwierzU Dokładnie xD
Rekomendowane odpowiedzi