Vision95 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia Hahaa, spokojnie będzie dobrze. Niebawem
Vision95 Opublikowano Sobota o 18:01 Autor Opublikowano Sobota o 18:01 Niebawem nowy rok a lista nie rośnie Jeden domek przytulny będzie ? 1
CzasiU Opublikowano Sobota o 19:06 Opublikowano Sobota o 19:06 (edytowane) Godzinę temu, Vision95 napisał(a): Niebawem nowy rok a lista nie rośnie Jeden domek przytulny będzie ? Na razie wychodzi na to że będę się bawił tylko z Miśkami. O akurat nasza trójeczka (Misiek na akordeonie) Edytowane Sobota o 19:06 przez CzasiU
Misiek Opublikowano Sobota o 19:16 Opublikowano Sobota o 19:16 10 minut temu, CzasiU napisał(a): Na razie wychodzi na to że będę się bawił tylko z Miśkami. O akurat nasza trójeczka (Misiek na akordeonie) I mikrofony i............. @ZwierzU
Vision95 Opublikowano Sobota o 20:08 Autor Opublikowano Sobota o 20:08 No przecież opłaciłem zaliczke to czego chcesz
CzasiU Opublikowano Sobota o 20:11 Opublikowano Sobota o 20:11 2 minuty temu, Vision95 napisał(a): No przecież opłaciłem zaliczke to czego chcesz Ja patrze po opłaconej całości 54 minuty temu, Misiek napisał(a): I mikrofony i............. @ZwierzU Dokładnie xD
Vision95 Opublikowano Niedziela o 07:22 Autor Opublikowano Niedziela o 07:22 11 godzin temu, CzasiU napisał(a): Ja patrze po opłaconej całości A tam pierdzielisz, Przyjdzie czas na reszte to zapłace reszte
Jvsi Opublikowano Niedziela o 19:41 Opublikowano Niedziela o 19:41 W dniu 13.12.2025 o 20:06, CzasiU napisał(a): Na razie wychodzi na to że będę się bawił tylko z Miśkami. O akurat nasza trójeczka (Misiek na akordeonie) spokojnie
CzasiU Opublikowano Niedziela o 19:43 Opublikowano Niedziela o 19:43 12 godzin temu, Vision95 napisał(a): A tam pierdzielisz, Przyjdzie czas na reszte to zapłace reszte Wiem, śmieje się tylko. Patrząc po wstępnej liście to i tak to biednie wygląda... stała gwardia którą bym z pamięci wymienił @Misiek A skroba przyjeżdża?
Misiek Opublikowano Niedziela o 19:47 Opublikowano Niedziela o 19:47 3 minuty temu, CzasiU napisał(a): Wiem, śmieje się tylko. Patrząc po wstępnej liście to i tak to biednie wygląda... stała gwardia którą bym z pamięci wymienił @Misiek A skroba przyjeżdża? Tego jeszcze nie wiemy niestety
CzasiU Opublikowano Niedziela o 19:57 Opublikowano Niedziela o 19:57 2 minuty temu, Misiek napisał(a): Tego jeszcze nie wiemy niestety Mógłby się wybrać, ma z kim jechać. @ZwierzU , @Żaba i Kasia przecież jedzie. @Pitsons1@Viki@Silver_Bertone_00 a z wami co? Czemu nie zapisani?
Vision95 Opublikowano Niedziela o 20:04 Autor Opublikowano Niedziela o 20:04 7 minut temu, CzasiU napisał(a): Mógłby się wybrać, ma z kim jechać. @ZwierzU , @Żaba i Kasia przecież jedzie. @Pitsons1@Viki@Silver_Bertone_00 a z wami co? Czemu nie zapisani? Żaba z Kasią nie jadą. Z wielkopolski przyjedzie ponoc kilka samochodów na sobotę ale jeszcze nie wiadomo
Jvsi Opublikowano Niedziela o 20:10 Opublikowano Niedziela o 20:10 26 minut temu, CzasiU napisał(a): Wiem, śmieje się tylko. Patrząc po wstępnej liście to i tak to biednie wygląda... stała gwardia którą bym z pamięci wymienił @Misiek A skroba przyjeżdża? to ja juz sie zaliczam do starej gwardii?
Misiek Opublikowano Niedziela o 20:20 Opublikowano Niedziela o 20:20 9 minut temu, Jvsi napisał(a): to ja juz sie zaliczam do starej gwardii? Przywilej
Jvsi Opublikowano Niedziela o 20:21 Opublikowano Niedziela o 20:21 1 minutę temu, Misiek napisał(a): Przywilej Poczułem sie wyróżniony 1
CzasiU Opublikowano Niedziela o 22:48 Opublikowano Niedziela o 22:48 2 godziny temu, Jvsi napisał(a): to ja juz sie zaliczam do starej gwardii? No w tym roku byłeś na wszystkim chyba to możesz czuć się wyróżniony xD 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): Żaba z Kasią nie jadą. Z wielkopolski przyjedzie ponoc kilka samochodów na sobotę ale jeszcze nie wiadomo O masz a czemu to tak, mówili coś 1
Vision95 Opublikowano Poniedziałek o 10:13 Autor Opublikowano Poniedziałek o 10:13 11 godzin temu, CzasiU napisał(a): O masz a czemu to tak, mówili coś Nie no Justynie cos mówili że nie dadzą rady i tyle
Silver_Bertone_00 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W dniu 14.12.2025 o 20:57, CzasiU napisał(a): Mógłby się wybrać, ma z kim jechać. @ZwierzU , @Żaba i Kasia przecież jedzie. @Pitsons1@Viki@Silver_Bertone_00 a z wami co? Czemu nie zapisani? Bo ja narazie bida i nędza
Vision95 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 4 godziny temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): Bo ja narazie bida i nędza Ty to wiecznie, robotę zmień
CzasiU Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 6 godzin temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): Bo ja narazie bida i nędza Ze wszystkich możliwych lokalizacji, teraz masz najbliżej. Przecież nie musisz swoim przyjechać, wystarczy że zmobilizujesz @Pitsons1 @Viki to byście jednym autem przyjechali. 2
Vision95 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 8 minut temu, CzasiU napisał(a): Ze wszystkich możliwych lokalizacji, teraz masz najbliżej. Przecież nie musisz swoim przyjechać, wystarczy że zmobilizujesz @Pitsons1 @Viki to byście jednym autem przyjechali. O to to to
Silver_Bertone_00 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 12 godzin temu, CzasiU napisał(a): Ze wszystkich możliwych lokalizacji, teraz masz najbliżej. Przecież nie musisz swoim przyjechać, wystarczy że zmobilizujesz @Pitsons1 @Viki to byście jednym autem przyjechali. nope, to akurat bez różnicy
CzasiU Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): nope, to akurat bez różnicy To nie pi3rdol i przyjeżdżaj xD
Silver_Bertone_00 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, CzasiU napisał(a): To nie pi3rdol i przyjeżdżaj xD A czy ja napisałem że nie przyjadę xD
Rekomendowane odpowiedzi