Misiek Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 33 minuty temu, Daremenes napisał(a): Witam, nazywam sie Darek posiadam już ponad 40 lat i jestem z kuj-pom, z Omegami miałem do czynienia od 1999 roku. Pracuję jako prezes małej firmy transportowej i jestem gotowy na wiele wyzwań pod warunkiem manualnej skrzyni biegów i tylnego naędu. Na chwilę obecną tylny napęd już jest a resztę komplikuje mi automatyczna skrzynia. Mam nadzieję że w tym gronie znajdę osoby co będą w stanie mi pomóc Wideo WhatsApp 2025-05-22 o 13.24.05_ccab7d56.mp4 Simanko. Odpowiedź masz na pw. Cieszymy się że jesteś u nas. Miło poznać. Zapraszamy do odpowiedniego działu by założyć temat swojej omegi - dokładniej to tutaj https://opelomegateam.pl/forum/4-nasze-omegi/
Jvsi Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 9 godzin temu, Daremenes napisał(a): Witam, nazywam sie Darek posiadam już ponad 40 lat i jestem z kuj-pom, z Omegami miałem do czynienia od 1999 roku. Pracuję jako prezes małej firmy transportowej i jestem gotowy na wiele wyzwań pod warunkiem manualnej skrzyni biegów i tylnego naędu. Na chwilę obecną tylny napęd już jest a resztę komplikuje mi automatyczna skrzynia. Mam nadzieję że w tym gronie znajdę osoby co będą w stanie mi pomóc Wideo WhatsApp 2025-05-22 o 13.24.05_ccab7d56.mp4 siemka kolejna osoba z kuj-pom
Ricardo Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Cześć! Jestem Rico i mam byle co @CzasiU for ju 1 3
Vision95 Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca 35 minut temu, Ricardo napisał(a): Cześć! Jestem Rico i mam byle co @CzasiU for ju O mój ulubiony
Misiek Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 20 minut temu, Ricardo napisał(a): Cześć! Jestem Rico i mam byle co Cześć I nie wiem ... piłem czy nie 2
Ricardo Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 4 minuty temu, Misiek napisał(a): Cześć I nie wiem ... piłem czy nie Do tej pory nie wiem 3
OMEGATOR Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 15 godzin temu, Ricardo napisał(a): Cześć! Jestem Rico i mam byle co @CzasiU for ju O jakaś znana morda 1
Ricardo Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): O jakaś znana morda A skąd!! Omege mam 2 tygodnie 2
PUCON Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Witam, mam na imię Krzysztof i jestem o 5 min starszym bratem Daremenesa, z omegami A działaliśmy od 1999 r, pierwsze auta po zdaniu prawka. Pracuję w J.D.G. i zajmuję się transportem towarów w kontrolowanej temperaturze ( kierowca chłodni ). Po 20 latach postanowiliśmy z bratem wrócić do omegi ponieważ przez te lata jeżdząc różnymi autami żadne nie dało takiego komfortu i frajdy z jazdy jak Omega .Po Omedze były Cytryna C3, Laguna II, Volvo V 50, obecnie Golf 5, Octavia III, Astra J wszystko ON oraz teraz od niedawna Opel 2.0i PB. 4
Misiek Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 30 minut temu, PUCON napisał(a): Witam, mam na imię Krzysztof i jestem o 5 min starszym bratem Daremenesa, z omegami A działaliśmy od 1999 r, pierwsze auta po zdaniu prawka. Pracuję w J.D.G. i zajmuję się transportem towarów w kontrolowanej temperaturze ( kierowca chłodni ). Po 20 latach postanowiliśmy z bratem wrócić do omegi ponieważ przez te lata jeżdząc różnymi autami żadne nie dało takiego komfortu i frajdy z jazdy jak Omega .Po Omedze były Cytryna C3, Laguna II, Volvo V 50, obecnie Golf 5, Octavia III, Astra J wszystko ON oraz teraz od niedawna Opel 2.0i PB. Miło że zawitałeś do nas. Zapraszam do zapoznania się z działaniami forum i przedstawienia swojej omegi w odpowiednim dziale.
Vision95 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca Godzinę temu, PUCON napisał(a): Witam, mam na imię Krzysztof i jestem o 5 min starszym bratem Daremenesa, z omegami A działaliśmy od 1999 r, pierwsze auta po zdaniu prawka. Pracuję w J.D.G. i zajmuję się transportem towarów w kontrolowanej temperaturze ( kierowca chłodni ). Po 20 latach postanowiliśmy z bratem wrócić do omegi ponieważ przez te lata jeżdząc różnymi autami żadne nie dało takiego komfortu i frajdy z jazdy jak Omega .Po Omedze były Cytryna C3, Laguna II, Volvo V 50, obecnie Golf 5, Octavia III, Astra J wszystko ON oraz teraz od niedawna Opel 2.0i PB. Po fachu tylko ja kipper. Siema miło poznać, zrobiliście dobre show
Rekomendowane odpowiedzi