Misiek Opublikowano Poniedziałek o 11:07 Opublikowano Poniedziałek o 11:07 33 minuty temu, Daremenes napisał(a): Witam, nazywam sie Darek posiadam już ponad 40 lat i jestem z kuj-pom, z Omegami miałem do czynienia od 1999 roku. Pracuję jako prezes małej firmy transportowej i jestem gotowy na wiele wyzwań pod warunkiem manualnej skrzyni biegów i tylnego naędu. Na chwilę obecną tylny napęd już jest a resztę komplikuje mi automatyczna skrzynia. Mam nadzieję że w tym gronie znajdę osoby co będą w stanie mi pomóc Wideo WhatsApp 2025-05-22 o 13.24.05_ccab7d56.mp4 Simanko. Odpowiedź masz na pw. Cieszymy się że jesteś u nas. Miło poznać. Zapraszamy do odpowiedniego działu by założyć temat swojej omegi - dokładniej to tutaj https://opelomegateam.pl/forum/4-nasze-omegi/
Jvsi Opublikowano Poniedziałek o 20:12 Opublikowano Poniedziałek o 20:12 9 godzin temu, Daremenes napisał(a): Witam, nazywam sie Darek posiadam już ponad 40 lat i jestem z kuj-pom, z Omegami miałem do czynienia od 1999 roku. Pracuję jako prezes małej firmy transportowej i jestem gotowy na wiele wyzwań pod warunkiem manualnej skrzyni biegów i tylnego naędu. Na chwilę obecną tylny napęd już jest a resztę komplikuje mi automatyczna skrzynia. Mam nadzieję że w tym gronie znajdę osoby co będą w stanie mi pomóc Wideo WhatsApp 2025-05-22 o 13.24.05_ccab7d56.mp4 siemka kolejna osoba z kuj-pom
Ricardo Opublikowano Wtorek o 18:53 Opublikowano Wtorek o 18:53 Cześć! Jestem Rico i mam byle co @CzasiU for ju 1 3
Vision95 Opublikowano Wtorek o 19:28 Autor Opublikowano Wtorek o 19:28 35 minut temu, Ricardo napisał(a): Cześć! Jestem Rico i mam byle co @CzasiU for ju O mój ulubiony
Misiek Opublikowano Wtorek o 19:32 Opublikowano Wtorek o 19:32 20 minut temu, Ricardo napisał(a): Cześć! Jestem Rico i mam byle co Cześć I nie wiem ... piłem czy nie 2
Ricardo Opublikowano Wtorek o 19:36 Opublikowano Wtorek o 19:36 4 minuty temu, Misiek napisał(a): Cześć I nie wiem ... piłem czy nie Do tej pory nie wiem 3
OMEGATOR Opublikowano Środa o 10:52 Opublikowano Środa o 10:52 15 godzin temu, Ricardo napisał(a): Cześć! Jestem Rico i mam byle co @CzasiU for ju O jakaś znana morda 1
Ricardo Opublikowano Środa o 12:35 Opublikowano Środa o 12:35 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): O jakaś znana morda A skąd!! Omege mam 2 tygodnie 1
Rekomendowane odpowiedzi