Opel Omega Team Opublikowano Wtorek o 11:27 Opublikowano Wtorek o 11:27 PODZIĘKOWANIA !!! Ten weekend był dla nas podwójnie wyjątkowy, ponieważ podczas zlotu świętowaliśmy również 3. urodziny naszego klubu! Trzy lata wspólnej pasji, budowania tej społeczności i miłości do tylnego napędu – lepszego miejsca na to święto nie mogliśmy sobie wymarzyć. Chcemy z tego miejsca ogromnie podziękować Wam wszystkim – klubowiczom i uczestnikom za to, że byliście tam na miejscu i stworzyliście coś niesamowitego. Dziękujemy za niezapomnianą atmosferę, rozmowy do rana i wzorową kulturę. Widok tylu zadbanych Omeg w jednym miejscu robił potężne wrażenie. Pokazaliśmy po raz kolejny, że OOT to nie tylko samochody, ale przede wszystkim wspaniali ludzie! GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW Wielkie brawa i gratulacje kierujemy do wszystkich laureatów naszych zlotowych zmagań! Rywalizacja była zacięta, a poziom niezwykle wyrównany. Szacunek dla wygranych zarówno w konkurencjach motoryzacyjnych, jak i w konkurencjach sprawnościowych, które wymagały sporej kondycji i klubowego zacięcia. Puchary i dyplomy w pełni zasłużone! PEŁNA GALERIA ZE ZLOTU Tradycyjnie ruszyliśmy z tematem zdjęciowym. Obszerna fotorelacja oraz Wasze ujęcia lądują w osobnym wątku. Wpadajcie, oglądajcie i dorzucajcie swoje kadry: Indywidualnie chcieliśmy podziękować: @Frytek98 za ogarnięcie sponsorów @Sebek @Ricardo Saint Monika Ania i Rafke za obecność starej gwardii @Silver_Bertone_00 Iza za wszelką pomoc udzieloną szefowej @Jus-Tinka Saint również za pomoc w prowadzeniu konkurencji @Skroba (Emeryt OOT ) za lata spędzone w zarządzie klubu i za zaoferowanie dalszej pomocy mimo wszystko i reszcie za to że byliście Do następnego .... niebawem .... Dziękują liderzy klubu @Jus-Tinka @Misiek @Vision95 Komentarze na temat zlotu, wrażeń zostawiamy Wam w postaci dalszego komentowania .... 3
KrzysztofTM Opublikowano Wtorek o 11:47 Opublikowano Wtorek o 11:47 No to ja zacznę.... To mój już czwarty Omegowy zlot, a drugi pod szyldem OOT. Pierwszy był IV OE 9 lat temu właśnie w Kościerzynie. Z kilku powodów był to dla mnie taki szczególny zlot... - Po pierwsze miejsce, mega klimatyczne, fajnie było ponownie tam zawitać. - Po drugie fajnie, że moja córka zobaczyła to miejsce (w 2017 na IV OE nie było jej w planach, a w 2018 roku na V OE na Wawrzkowiźnie była już w brzuszku ) - Po trzecie to mój pierwszy zlot bez mojej ukochanej Omegi... luzik, ale trochę szkoda... Natomiast to, co było niezmienne to niesamowity klimat i ludzie, którzy tą atmosferę stworzyli. @Jus-Tinka @Misiek @Vision95 @Skroba daliście jak zawsze radę. Tak organizacyjnie jak i jako osoby które były pomocne i chętne do konwersacji mimo wielu obowiązków. @Frytek98 Ciebie chce szczególnie wyróżnić za to, że zawsze zauważysz, podejdziesz, spytasz mimo, że nie jestem wiodącą postacią na spotkaniach i nie mam wyróżniającego się auta. Duży szacun! @Ks Konrad Wreszcie miałem okazję Cię poznać, obiecuję, że wpadnę kiedyś na mszę. @CzasiU zawsze jak Cię widzę, to po prostu jest banan na twarzy. Jesteś mega pozytywnie wyróżniającą się osobą w tej grupie (łącznie z hałasem o 4:00 rano) @Ricardo i kurde znowu się z Wami nie przywitałem, za co przepraszam. Rafke, Saint, @Sebek miło było zobaczyć po sporym czasie starych zlotowych wyjadaczy. @mUoda mimo, że się znowu umęczyłaś latając za naszym małym gangsterem doceniam, że zgodziłaś się pojechać ze mną, choć na chwilę. Całej pozostałej zlotowej społeczności również oczywiście dziękuje za spotkanie, każdy z Was swoją obecnością wniósł pozytywną cegiełkę do zlotowej historii OOT. Do zobaczenia !!! 2
Rekomendowane odpowiedzi