CzasiU Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Fajny mecz Pogoni z Legią leci, obecnie 3:2 dla Pogoni ale dużo fajnych akcji i sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 I tak w d**e Pogoń dostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 3 minuty temu, Moniczka napisał(a): I tak w d**e Pogoń dostała No szkoda... mogli wykorzystać tą czerwoną kartkę ale Legia tez grała jak natchniona i była dużo bardziej skuteczna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 W dniu 27.09.2023 o 22:27, CzasiU napisał(a): No szkoda... mogli wykorzystać tą czerwoną kartkę ale Legia tez grała jak natchniona i była dużo bardziej skuteczna jak to Było...… niektórzy stres odreagowują piłką nożna niestety ja mam... piłke nożną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Co tu taka cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Siema. Przygotowania do rozpoczęcia tygodnia w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 http://opelomegateam.s3.eu-north-1.amazonaws.com/eu-north-1/monthly_2023_12/najman-ludzie.gif.5654c6e3e8bba664fc9a87cebf50ab66.gifTy się na listę wpisuj na rozpoczęcie a nie mnie tu straszysz Najmanem Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 59 minut temu, Misiek napisał(a): Ty się na listę wpisuj na rozpoczęcie a nie mnie tu straszysz Najmanem Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Wszystko musi nabrać mocy prawnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Pany i Panewki! Zdrowych spokojnych i radosnych świąt od grabarza! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Hoł hoł hoł. Zdrowych i wesołych świąt życzy OMEGATOR z rodziną. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zdrowych i Wesołych świąt życzą Miśki. Oby Wasze omegi były bezawaryjne przez kolejny rok Wasze marzenia spełniały się lepiej niż dotychczas No i zdrowia, bo ono jest najwazniejsze Hoł Hoł Hoł 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i Wesołych świąt wszystkim! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia EV20240112-060339-003893F (video-converter.com).mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, Vision95 napisał(a): EV20240112-060339-003893F (video-converter.com).mp4 8.44 MB · 0 pobrań Wow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia nooo, chwila grozy była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 35 minut temu, Vision95 napisał(a): nooo, chwila grozy była Pewnie w smartfonie siedziała, łażą jak te święte krowy nie obejrzy się czy nic nie jedzie Adrenalina podskoczyła to mógłbyś cała nockę robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 33 minuty temu, CzasiU napisał(a): Pewnie w smartfonie siedziała, łażą jak te święte krowy nie obejrzy się czy nic nie jedzie Adrenalina podskoczyła to mógłbyś cała nockę robić nooo pobudka dobra była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Zapraszamy do spamu przedzlotowego >>> Spam przedzlotowy <<< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca pierwszy ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 17 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Drugi ... Dawać foto relacje z II - go zlotu w odpowiednim dziale Jak wrażenia ze zlotu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Zlot jak zlot poziom jak zwykle, gejoza na pełnym poziomie. Jak tu ludzi zaprosić 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca W piątek ? Nie pamiętam sobota ? Hmmm do 13:00 źle a później już git 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Z mojej strony wygląda to tak. Bardzo cieszę się, że mogłem z Wami uczestniczyć w tym corocznym spotkaniu. Generalnie jest to mój trzeci zlot, i jednocześnie trzeci z rzędu. Dobrze było znowu spotkać - mógłbym rzec - całkiem starych znajomych. Cieszę się również z poznania nowych osób, podzielającą wspólnie pasję do modelu Omega. Liderzy stanęli na wysokości zadania, wg mojej skromnej opinii wszystko zostało dopięte na ostatni guzik. Dziękuję wszystkim za głosy oddane na moją srebrną strychninę, oraz za upominki zlotowe No i była okazja spędzić czas w zupełnie nowym miejscu na mapie Polski. No i dzięki wszystkim że zaczekaliście aż zmyję tony owadów i oleju z karoserii Podsumowując, zacząłem już odliczać czas do kolejnego, III Ogólnopolskiego Zlotu Opel Omega Team 2025' 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 trzeba okrągłe zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi